Žiru odlazi iz Čelsija, ali ostaje u Londonu?

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru odlazi iz Čelsija, ali ostaje u Londonu?

Francuski reprezentativac bi mogao da nastavi karijeru u Premijer ligi.

Danima se spekuliše gde će preći Olivije Žiru.

Dani u Čelsiju za njega su odbrojani, iskusni "sidraš" ne može da se nosi sa formom Tamija Ejbrahama a tu je i Batšuaji kao plan B.

Osvajač Svetskog prvenstva je bio na radaru Intera, situaciju je pratio i Juventus, ali engleski mediji pišu kako će Francuzu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prijati nova promena u Londonu, tačnije u redovima Vest Hema.

"Čekićare" je preuzeo Dejvid Mojs, Vest Hem kuburi sa napadačima gde je jedini klasični špic Sebastijan Aler koji je stao posle dobrog početka sezone. Žiru bi bio odlično prelazno rešenje, klub iz PL bi mogao da odgovori njegovim finansijskim zahtevima.

Deluje da bi ovo mogao da bude dobar posao za obe strane.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.