Izvor: Radio 021, 02.Dec.2020, 08:05

Zbog torbe od 900 evra izbo čoveka na smrt, sada mu preti doživotni zatvor

Samjuel Odupitan (23) iz Krojdona u Londonu izbo je nasmrt nožem Tajlera Rojea (24) zbog Guči tašne od 800 funti (890 evra), zbog čega ga možda čeka doživotna zatvorska kazna, nakon što je sud presudio da je kriv.

Ubica je pratio žrtvu, koja je izašla iz tramvaja, jer je primetio da Roje nosi Bengal Guči tašnu, i blizu stanice ga je pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << puta ubo nožem.

Zločin se dogodio 23. februara, a Roje je neposredno pred smrt pričao sa devojkom, kada ga je ubica pozvao: "Brate, brate, brate, stani", preneo je "Dejli mejl".

Sud je Odupitana proglasio krivim za zločin, kaznu će izreći 7. decembra, a jedna od opcija je doživotna robija.

Prolaznici su Rojea prebacili u bolnicu, ali je tamo preminuo prilikom intervencije lekara koji su pokušali da ga spasu, pošto su mu bili probijeni plićno krilo i aorta.

Ubijeni se vraćao s posla u 23h, a radio je kao hotelski recepcioner.

Naselje Krojdon u južnom Londonu je 2018. godine bilo jedno od najopasnijih krajeva u gradu, a posebno je "poznato" zbog ubistava nožem.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.