ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Triler zaplet, Federer sve bliži duelu sa Đokovićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Triler zaplet, Federer sve bliži duelu sa Đokovićem!

Neočekivan scenario.

Dominik Tim je savladao Keija Nišikorija sa 6:1, 6:4 u trećem kolu Masters kupa u Londonu i eliminisao Japanca sa završnog turnira sezone. Austrijanac je ostao u trci za prve dve pozicije u grupi „Lrejton Hjuit“, ali će se teško plasirati u polufinale, s obzirom na to da je Rodžeru Federeru neophodno da osvoji šest gemova u duelu sa Kevinom Andersonom.

Duel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Federera i Andersona je na programu u četvrtak od 21.00, a Južnoafrikacu osvojen set donosi najbolju poziciju u grupi uoči polufinala.

Thiem is 26-30 games won lost, Federer is 21-18. If he wins six games he would be at 27-30. He will go through based on % of games won. Come on Fed!

— Timi Tennis (@tennisrambling1) November 15, 2018

Prvoplasirani iz ove grupe igraće u polufinalu protiv drugog iz grupe „Gustavo Kerten“, dok će drugoplasirani izaći na duel najboljem iz druge grupe, a po s vemu sudeći to će biti Novak Đoković. Srpskom asu je, kako stoje stvari, dovoljno da osvoji set protiv Marina Čilića za lidersku poziciju u grupi pred nokaut fazu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.