Xiaomi predstavio prijenosnu bateriju Black Shark s brzim punjenjem

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Sep.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xiaomi predstavio prijenosnu bateriju Black Shark s brzim punjenjem

LONDON - Tvrtka Xiaomi predstavila je novu prijenosnu bateriju (powerbank) koja će se prodavati u sklopu njihova Black Shark branda za gamere. 

Upravo će ova prijenosna baterija moći biti iskorištena kao koristan dodatak uz Xiaomijeve gamerske Black Shark pametne telefone.

Prijenosna baterija Black Shark 10000mAh kako joj i samo ime govori ima kapacitet od 10000 mAh uz dodatak podrške za brzo punjenje od 18 W. Podrška za brzo punjenje je dvosmjerna što >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << znači da je omogućeno brzo punjenje uređaja spojenih na prijenosnu bateriju, ali i brzo punjenje kada je potrebno napuniti samu prijenosnu bateriju. Što se tiče priključaka dostupna su dva USB Type-A priključka te jedan USB Type-C priključak.

Xiaomi tvrdi kako je njihova prijenosna baterija može napuniti Black Shark 2 Pro pametni telefon od 0% na razinu od 47% nakon pola sata punjenja. U prijenosnu bateriju ugrađen je i sigurnosni sustav koji sprječava eventualno pretjerano zagrijavanje ili kratki spoj. S obzirom da se radi o Black Shark proizvodu dizajn je u skladu s pametnim telefonima iz ove serije, a tu je i zelena LED-ica koja pokazuje razinu napunjenosti baterije.

Black Shark 10000mAh baterija se već prodaje putem službene Black Shark internetske stranice s cijenom od 16 američkih dolara.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.