Vodeći svetski ženski hip-hop vokal gostuje u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Sep.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodeći svetski ženski hip-hop vokal gostuje u Beogradu

BEOGRAD - Posle Londona, Rio De Ženeiira i drugih gradova, došao je red na Beograd i džez hip hop događaj – Akua Naru za nastup sa bendom u klubu „Dragstor Beograd“. 26. oktobra.

 
U sklopu promocije Terminal Music& Arts festivala, beogradska publika će po prvi put u Beogradu imati priliku da uživo sluša jedan od vodećih ženskih hip hop vokala – Akua Naru.
 
 
Ova američka umetnica, koja je sa svojim bendom na evropsoj turneji “When The Joy Comes”, će u srpskoj prestonici promovisati novi album.
 
Njena muzika predstavlja kombinaciju hip hopa, džeza i soula. Sebe opisuje kao političku hip-hop umetnicu, aktivistkinju, zaljubljenicu u muziku koja govori...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Akua Naru 26. oktobra po prvi put u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2017, 20:47

U sklopu promocije somborskog festivala “Terminal Music& Arts”, beogradska publika će 26. oktobra po prvi put imati priliku da sluša jednu od vodećih ženskih hip-hop vokala – Akua Naru...U okviru evropske turneje “When The Joy Comes” Akua Naru će sa svojim bendom u srpskoj prestonici promovisati...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.