Vjetar oduvao avion sa piste, dvoje povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vjetar oduvao avion sa piste, dvoje povrijeđenih

LONDON- Dvije osobe su lakše povrijeđene pošto je avion škotske aviokompanije, usljed loših vremenskih uslova, izletio jutros sa piste na aerodromu u gradu Stornovej, na ostrvu Luis.

Avion "Sab 340", u vlasništvu kompanije "Loganer", sletio je sa piste dok su naleti vjetra bili veoma jaki, prenosi AP.

Škotska ambulantna služba saopštila je da su dvije osobe sa lakšim povredama prebačane u Zapadnu ostrvsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bolnicu.

U avionu je bilo 28 ljudi koji su putovali sa zapadne škotske obale za Glazgov.

Agencija prenosi da je avion završio u travi, dok je njegov prednji dio  ušao u zemlju.

Uprava aerodroma Stornovej saopštila je da su u toku pokušaji da se avion ukloni, kao i da je pokrenuta istraga o uzroku incidenta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vjetar oduvao avion sa piste

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015

Dvije osobe su lakše povrijeđene pošto je avion škotske aviokompanije, usljed loših vremenskih uslova, izletio jutros sa piste na aerodromu u gradu Stornovej, na ostrvu Luis...Avion "Sab 340", u vlasništvu kompanije "Loganer", sletio je sa piste dok su naleti vjetra bili veoma jaki, prenosi AP...Škotska...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.