Viktorija Bekam na udaru kritika zbog fotografija ćerke

Izvor: B92, 16.Sep.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam na udaru kritika zbog fotografija ćerke

Nekadašnja članica grupe Spajs gerls Viktorija Bekam našla se na udaru kritika svojih fanova, nakon što je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije svoje ćerke u društvu modela koji su prošetali pistom u najnovijim komadima odeće njenog modnog brenda na Nedelji mode u Londonu.

Na Instagramu je Viktorija okačila njene fotografije uz modnu ikonu i urednicu Voga Anu Vintur, a osmogodišnjakinja se iza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << scene družila sa modelima. Ponosna majka objavila je fotografije uz opis: "Gost broj jedan".

Međutim, među brojnim komentarima bilo je dosta onih da su manekenke premršave i okarakterisali ih kao "zombije".

"Nije smešno, izgledaju kao zombiji", napisao je jedan njen fan, drugi je dodao: "One ne jedu".

"Model na levoj fotografiji izgleda anoreksično, modeli ne bi trebalo tako da izgledaju", još jedan je od komentara.

Mnogi su Viktoriji skrenuli pažnju da njena osmogodišnja ćerka ne bi trebalo da bude u takvom okruženju.

Viktorija nije odgovarala na ove kritike. Ovo nije ni prvi put da su se fanovi na nju naljutili i uputili joj oštre kritike.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.