Velika seoba plejmejkera iz Londona. Čelsi i Totenhem ostaju bez najboljih, lista zamena će vas iznenaditi!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika seoba plejmejkera iz Londona. Čelsi i Totenhem ostaju bez najboljih, lista zamena će vas iznenaditi!

Identična situacija i kako sada stvari stoje, obojica gledaju u istom pravcu. Klubovi neće imati puno izbora na leto. Šta je strategija?

Totenhem i Čelsi su u sličnoj situaciji, najbolji igrač ulazi u poslednju godinu ugovora i gleda ka Španiji, konkretno Real Madridu.

Kod "Pevaca" je jasno da će Eriksen čekati ponudu, ali da Levi nikako ne sme da dozvoli da ga izgubi bez obeštećenja, odnosno da odšeta u leto 2020. kao slobodan igrač.

Zbog toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ako Danac prelomi da neće potpisati novi ugovor, klub već traži zamenu.

Prvo ime je Džejms Medison iz Lestera koji je stigao letos iz Noriča, njegov ugovor je koštao lisice oko 20 miliona funti, bez bonusa koje će izgleda ispuniti, do sada je postigao pet golova i imao 4 asistencije. "Pevci" traže domaće igrače kako bi popunili kvotu, imaju samo šestoricu, recimo Ben Dejvis nije kvalifikovan kao domaći igrač, jer je odrastao u Velsu i tamošnjem fudbalskom sistemu. Zbog toga, klub na listi imao Džeka Klarka iz Lidsa, napadača Hala, Džeroda Bovena, desnog beka Noriča Maksa Aronsa kao i Dejvida Bruksa iz Bornmauta koji igra za Vels, ali je karijeru počeo u Engleskoj.

Što se Čelsija tiče, pošto je Azar saopštio da je doneo odluku, mada ne i kakvu, mnogi pretpostavljaju da je prelomio i da želi u Real.

Oko 100 miliona evra koje "Plavci" traže teško da su prava cena za igrača kome će ugovor isticati naredne godine. Ipak, zamenu moraju da dovedu ako Belgijanac ode, priča se o Kutinju, mada to je teška misija.

Najrealnije za Čelsi bi bilo da uzme Asensija ili Iska kao deo dogovora, sa tim što ovaj drugi nije baš oduševljene time da dođe na "Stamford Bridž", pisali smo, razmatra ponude Sitija ili eventualno Juventusa.

Sari traži od kluba da što pre zna situaciju oko Azara, ali je Čelsi nemoćan, Belgijanac kaže da nije vreme da se priča jer se tim bori za trofej u Liga kupu, u trci je u LE, i u FA kupu, a moraju da se plasiraju u top 4.

Bilo kako bilo, izgleda da nas čeka seoba plejmejkera iz Londona, a da klubovi već užurbano jure nova rešenja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.