VOZAČ koji je pokosio pešake u Londonu je Britanac: Slučaj se tretira kao TERORIZAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČ koji je pokosio pešake u Londonu je Britanac: Slučaj se tretira kao TERORIZAM!

Uhapšen

Britanski ministar bezbednosti Ben Valas izjavio je da je muškarac koji je danas kolima uleteo među pešake ispred britanskog parlamenta kada su povređene dve osobe britanski državljanin. stranog porekla.

Pročitajte i:

- On je britanski državljanin. Došao je iz jedne druge zemlje. Slučaj se u ovom trenutku tretira kao terorizam, mada to još nismo u potpunosti utvrdili - rekao je on britanski  ministar bezbednosti.

Muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je upravljao vozilom je uhapšen, a na mestu na kojem se dogodio incident nije pronađeno oružje.

BREAKING: London Police Carrying Out Raids Following Westminster Attack; Suspect ID'ed as UK National, 29 - https://t.co/tEVLpZWDLY pic.twitter.com/vpdvnJNqbK

— Breaking911 (@Breaking911) August 14, 2018

Policija je saopštila da je u okviru istrage izvršila pretres na dve lokacije u Birmingenu i jednoj u Notingemu.

U saopštenju policije se dodaje da nije bilo novih hapšenja.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.