VAJT PATOSIRAO ČISORU: Na BRUTALNU provokaciju p**isom uzvratio BRUTALNIM nokautom (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAJT PATOSIRAO ČISORU: Na BRUTALNU provokaciju p**isom uzvratio BRUTALNIM nokautom (VIDEO+FOTO)

Borba organizovana u "O2 Areni" u Londonu.

Dilijan Vajt je u superteškaškom boks meču u londonskoj "O2 Areni" nokautirao Dereka Čisoru u 11. rundi i sada ima mogućnost da na megdan izazove svetskog IBF, WBO i WBA šampiona Entonija Džošuu. Ukoliko ne uspe u tome, potencijalni rivali su WBC prvak Deontej Vajlder i Tajson Fjuri. Posle novog međusobnog duela (prethodni bio 2016. godine), Vajt ima učinak od 25 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobeda i jednog poraza, dok je Čisora na 29-9.

Tokom meča, Čisora je pokušao da isprovocira Vajta, navlačeći njegovu glavu na međunožje. Ubrzo se ovaj detalj pojavio na društvenim mrežama, uz komentar "Jedino što Čisora može da uradi da pobedi u ovom meču".

Only thing Chisora can do to win this fight.... Shag Whyte’s head 😂#WhyteChisora2 pic.twitter.com/nEOrvpjC5C

— Sports Funnies (@SportsFunnies) December 22, 2018

Za kraj, pogledajte nokaut.

Sledeći meč trebalo bi da bude organizovan u godini pred nama, a ostaje da se vidi ko će biti protivnik.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAVUKAO JE RIVALA NA PENIS I SIMULIRAO SEKS, A ONDA JE USLEDILA BRUTALNA OSVETA! Vajt zastrašujućim nokautom patosirao pokvarenog Čisoru! Od siline udarca PAO JE U NESVEST! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Dec.2018

Britanski bokser Dilijan Vajt brutalno je nokautirao svog sunarodnika Derika Čisoru i tako osvojio "WBC Silver" i "WBO International".

Nastavak na Kurir...

Vajt izazvao Džošuu: Želim to veliko g***o ovde

Izvor: B92, 23.Dec.2018

Dilijan Vajt je brutalno nokautirao Dereka Čisoru u 11. rundi u Londona, a nakon meča je prozvao šampiona Entonija Džošuu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.