Uporni navijači Ajaksa ne odustaju, ne daju im na Čelsi, ali su ipak pronašli razlog da otputuju u London!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uporni navijači Ajaksa ne odustaju, ne daju im na Čelsi, ali su ipak pronašli razlog da otputuju u London!

Pristalice holandskog šampiona ne žele da otkažu planirano putovanje.

Zbog nereda koji su pravili tokom gostovanja svojih ljubimaca u Valensiji, navijači Ajaksa dobili su zabranu ulaska na "Stamford Bridž", za meč četvrtog kola grupe faze Lige šampiona.

Klub dakle ne može da prodaje karte, ali brojni navijači su pre događaja u Španiji već isplanirali put u englesku prestonicu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Kada su saznali da neće moći da gledaju "Kopljanike" sa tribina "Stamford Bridža" petog novembra, odlučili su da pronađu drugu utakmicu koja se tog dana igra u Londonu.

Tako su došli na ideju da sa tribina isprate meč Lejton Orijenta i U21 ekipe Brajtona.

U engleskom klubu koji se takmiči u Ligi dva su sa oduševjenjem prihvatili ovu ideju, procenjuje se da bi oko 2000 navijača Ajaksa moglo da se nađe na tribinama "Bramal Lejna", a pre ovakvog raspleta očekivalo se ispod hiljadu ljudii na njihovom stadionu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.