U Sevilji pucaju od optimizma, izjednačili ponudu iz Londona!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sevilji pucaju od optimizma, izjednačili ponudu iz Londona!

Čovek koji je ostvario puno uspeha na "Sančes Pishuanu" uskoro bi mogao da se vrati u klub.

Preneli smo juče, Sevilja želi Monćija.

Španac je napustio redove Rome pre nekoliko nedelja, kada je uprava rešila da uruči otkaz treneru Di Frančesku, a stekao se utisak da će karijeru nastaviti u Arsenalu.

"Tobdžije" su i pre nego što je napustio funkciju u Rimu bile spremne da ga angažuju, kada je ostao bez posla, činilo se da je to to.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sevilja se umešala, juče su ostali bez trenera, pa su na mesto šefa struke postavili Hoakina Kaparosa, koji je obavljao ulogu sportskog direktora.

Tako je to mesto ostalo upražnjeno, ponudili su ga Monćiju, više o svemu OVDE

Kako prenosi novinar "Kalčomerkata" Mateo Pedrosi, Andalužani su izjednačili ponudu Arsenala i Monćiju ponudili trogodišnji ugovor, sa opcijom za produžavanje saradnje).

Navodno su u Sevilji uvereni da će uspeti da vrate "transfer gurua", kako Pedrosi prenosi, na "Sančes Pishuanu" "pucaju od optimizma", kada je povratak Monćija u pitanju.

Tako će Arsenal ostati bez sportskog direktora, podsetimo da nikog nemaju na toj poziciji od kako je Sven Mislintat napustio klub, a za sada nemaju drugih kandidata za upražnjeno mesto u klubu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.