U KUĆI VREDNOJ MILION FUNTI! Ovde, u Londonu, živi Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KUĆI VREDNOJ MILION FUNTI! Ovde, u Londonu, živi Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać! (FOTO)

Morao je da se pohvali...

Oko izvesnog Filipa Mijatova se digla velika prašina kada se otkrilo da je bio u vezi sa rijaliti učesnicom "Anom Korać", iako je ona uvek poricala.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Filip je objavljivao razne njihove slike i snimke i na taj način je demantovao, sve dok se priča nije malo stišala. Ipak, druge teme su u međuvremenu iskočile, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiču se Filipovih poslova u Londonu gde i živi, kao i njegovog materijalnog stanja.

Mnogi mu nisu verovali da se on zaista legalno bavi nekim poslom u Engleskoj, pa je rešio sve tzv. hejtere da razuveri.

- Evo za sve hejtere link. Jer sam tako u mogućnosti - napisao je Filip na svom Instagramu i ostavio link ka sajtu na kome se vidi koje firme zapravo ima u Londonu (pogledajte OVDE), od čega je po svemu sudeći samo jedna zapravo aktivna.

- Kada budete imali pet firmi u Velikoj Britaniji i bili vlasnik kuće od milion funti, e tada ću vaše kritike uzimati za ozbiljno - napisao je Filip i dodao:

- Dok ne steknete sve to, čitajte vesti o meni i gledajte me u rijalitiju i komentarišite "seljak" itd. Ja kad nešto radim, radim iz ljubavi i idem do kraja - zavšio je Mijatov, objavivši još i svoju sliku sa dva pasoša.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.