Triler sa Džeraldom Batlerom i Morganom Frimanom u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Triler sa Džeraldom Batlerom i Morganom Frimanom u niškim bioskopima

Franšiza koja je počela filmom Pad Olimpa, a nastavila se Padom Londona dobila je još jedan nastavak - triler Pad anđela, sa Džeraldom Batlerom i Morganom Frimanom u glavnim ulogama novina je na repertoarima niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad.

Triler ovog puta donosi priču o atentatu koji je smešten liku koji tumači Džerald Batler.

U ovom nastavku agentu Beningu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je namešten pokušaj atentata na predsednika iz čega će morati da izvuče vlastitu agenciju i FBI dok pokušava da otkrije stvarnu pretnju - navode u Vilinom gradu.

Nakon što su Nišlije imale prilike da na otvaranju "Filmskih susreta" pogledaju film Gorana Markovića Delirijum tremens, to sada mogu i na velikom platnu u nekom od dva niška bioskopa.

Priča o slavnom glumcu koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada. Nažalost, upada u alkoholno ludilo, završava u bolnici i kroz niz komičnih situacija pokušava da nađe izlaz, družeći se pritom sa bolesnicima iz sobe. Plejada sjajnih domaćih glumaca nasmejaće vas do suza u ovoj tragi-komičnoj drami, među kojima Tihomir Stanić, Gorica Popović i Anita Mančić. Reditelj I scenarista je Goran Marković - navodi se u opisu.

Komedija o starijim ženama koje odlučuju da postanu navijačice novina je na repertoaru Cineplexx-a.

Film Poms je komedija o ženama koje formiraju grupu navijačica u njihovoj Penzionerskoj zajednici i time pokazuju da nikada nije kasno da ostvarite svoj san - navode u Cineplexx-u.

Novajlija na repertoaru Vilinog grada je Umetnost vožnje po kiši, topla priča o psu po imenu Enko, njegovog vlasnika inače vozača formule jedan, njegovu ženu i malu ćerku.

Kroz svoju vezu s vlasnikom, Denijem Sviftom, vozačem Formule 1 u usponu, Enco zadobija duboki uvid u ljudski život i shvata da se tehnike potrebne na trkačkoj stazi takođe mogu koristiti da se uspešno upravlja životnim putovanjem - kažu u Vilinom gradu.

Počev od subote, 31. avgusta, u Vilinom gradu će se davati i animirani film koji počinje u trenutku kada roda zabunom dostavi bebu pandu porodici medveda.

I tada meda koji sve u životu radi na ispravan način, odluči da organizuje i ekspediciju kako bi bebu dostavio njenoj pravoj porodici. Njegov se neumorni komšija uputi s njim kako bi mu pravio društvo na toj avanturi. Na putu susreću brbljivog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra… Suočavaju se s puno izazova, ali na kraju dostave bebu njenoj porodici - navode u niškom bioskopu.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.