Talentovani štoper spreman za novi korak, karijeru nastavlja u Milanu ili Londonu?

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talentovani štoper spreman za novi korak, karijeru nastavlja u Milanu ili Londonu?

Kako stoje stvari, defanzivac će se preseliti u jednu od dve pomenute metropole.

Štoper Sampdorije Joakim Andersen najverovatnije igra svoje poslednje utakmice u dresu kluba iz Đenove.

Utisak je da je vreme za novi korak, brojni klubovi su pokazali interesovanje, dva su se do danas izdvajala.

Utisak je bio da bi mogao koracima Milana Škrinijara, koji se takođe iz Dorije preselio na "Meacu", ali je za njegove usluge zainteresovan i Totenhem.

Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neko vreme ova dva kluba važe za favorite kada je potpis danskog fudbalera u pitanju, ali se u trku uključio još jedan klub, gradski rival "Neroazura", Milan.

"Rosoneri" konstantno tragaju za mladim igračima koji bi na leto mogli da osveže Gatuzovu ekipu, pa se tako i Andersen našao na Leonardom i Maldinijevom radaru.

Videćemo za šta će se odlučiti mladi fudbaler, najverovatnije je da će sačekati kraj sezone, kako bi video da li će svi klubovi igrati u Ligi šampiona i dogodine, pošto je jasno da će se Inter i Milan boriti za mesta koja vode u LŠ u Italiji, dok je sličan zadatak i pred Sparsima u Engleskoj.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.