TRENER FULAMA OTKRIO: Evo kakvo je stanje Mitrovićeve povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 18:20

TRENER FULAMA OTKRIO: Evo kakvo je stanje Mitrovićeve povrede

Sad je sve jasnije.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović zadobio je povredu u meču devetog kola Premijer lige između Fulama i Njukasla, a pred duel sa Vest Hemom, trener londonske ekipe Marko Silva otkrio kakvo je stanje napadača.

- Bio je na treningu danas i radio je malo, bolje mu je, ali je i dalje neizvestan za naredni meč. Mogao bi da bude spreman za nedelju, a možda sledeće nedelje. Sutra ćemo ponovo da uradimo procene - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Silva na konferenciji za medije.

🗣 On Mitro’s fitness: “He was outside this morning doing some work, getting better but still a doubt for the match. He could be ready for Sunday; he could be ready next week. Tomorrow, we will assess him again.”#WHUFUL pic.twitter.com/rYXDE3a8Rq

— Fulham Football Club (@FulhamFC) October 7, 2022

Mitrović je da podsetimo, povredio ligamente u stopalu, a po svemu sudeći nije ništa ozbiljnije i ovo je sigurno vest koja je obradovala i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mitrović neizvijestan za meč sa Vest Hemom

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2022

LONDON - Menadžer Fulama Marko Silva izjavio je da je napadač londonskog kluba i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović neizvijestan za meč 10. kola Premije lige protiv Vest Hema, prenose britanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.