TRANSFERI (15. januar): Odbijena trampa Marsijal - Aleksis! Siti odustao, Čelsi uskočio! Obamejan zahteva da ide! Inter ima štopera, ništa od Ramiresa! PSŽ sanja Busketsa

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (15. januar): Odbijena trampa Marsijal - Aleksis! Siti odustao, Čelsi uskočio! Obamejan zahteva da ide! Inter ima štopera, ništa od Ramiresa! PSŽ sanja Busketsa

Na portalu MOZZART Sport ispratite aktuelna dešavanja sa fudbalske pijace...

SVE KVOTE ZA PRELAZNI ROK - IGRAČI

(klik na opciju "SVI DANI", pa na "SPECIJALI")

To je to za večeras, poštovani čitaoci! Laku noć vam želimo i vidimo se ujutru na istom mestu...

23.40 - ZVANIČNO: Sparta ispunila Zvezdine uslove - za Kangu 1.000.000 evra! Opširnije OVDE >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << .

23.00 - BOMBABild na naslovnoj strani donosi sledeću vest - Obamejan poručio upravi Dortmunda: Pustite me da idem!

Navodno, Obamejan na sve načine pokušava da izboksuje odlazak sa Vestfalena na zimu, što su u Arsenalu dočekali s mnogo radosti!

22.45 - BLIZU JE: Eurosport tvrdi da je Aleksis Sančez prihvatio ponudu Mančester junajteda i da se samo čeka dogovor između Arsenala i Henrika Mhitarjana!

22.28 - NAJNOVIJA VEST: Čelsi je krenuo svim silama po potpis Aleksisa Sančeza! Nedugo pošto je objavljeno da je Siti digao ruke, objavljeno je da je Čelsi stupio u kontakt s komšijama i počeo razgovore oko transfera Aleksisa Sančeza. Opširnije OVDE.

22.22 - I sportski direktor Intera Pjero Auzilio je potvrdio - od dolaska Ramiresa nema ništa, dok je transfer Rafinje Alkantare i dalje realan.

„Ramires je igrač Đengsua i ne razmišljamo o njemu. Radimo na rešavanju drugih stvari. Nije na nama da odlučujemo šta će biti s njim. Rafinja? Imamo vere“, poručio je Auzilio.

21.53 - BOMBA: Mančester Siti definitivno je odustao od kupovine Aleksisa Sančeza, javlja Skaj Sport! Ma koliko paradoksalno zvučalo, Siti je od Čileanca odustao pošto bi ceo posao izašao previše novca. Sada je u igri samo - Mančester junajted.

21.37 - Uoči početka susreta Mančester junajteda i Stouka Žoze Murinjo je pričao sa novinarom Skaja i odgovorio kratko na pitanje - zašto u timu nema Henrika Mhitarjana?

„Slagao bih kada bih rekao da je to čisto taktička odluka...“, ostao je nedorečen Žoze, ali je jasno da je mislio na mogući transfer u Arsenal. Opširnije OVDE.

21.25 - PSŽ je odredio otkupnu cenu za Gonsala Guedeša, u slučaju da kupci budu Real Madrid, Mančester junajted ili Arsenal. Ona iznosi čak 70.000.000 evra! Poređenja radi, ona je upola niža za Valensiju, u kojoj je Guedeš fudbalski vaskrsnuo ove sezone. O ovome smo već pisali, PSŽ ne želi da Guedeša proda "direktnoj konkurenciji" po niskoj ceni.

21.00 - Kada smo već kod Lacija, sportski direktor Igli Tare sprema se da završi još jedan veliki posao i otkupi ugovor Luisa Nanija od Valensije. Nani је u Lacio stigao letos na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa ugovora na 10.000.000 evra. Ali, Nebeskoplavi će pokušati da u razgovorima s upravom Slepih miševa umanje taj iznos bar za dva miliona. Simone Inzagi veruje u Nanija, samo je pitanje - šta kažu na Mestalji?

20.50 - BLIZU JE: Italijanski Skaj tvrdi - Stefan de Fraj potpisuje do kraja sedmice! Ali, ne za Inter, nego produžetak ugovora sa Lacijem. Novi ugovor trebalo bi da sadrži otkupnu klauzulu od svega 25.000.000 evra, a novi ugovor bi trajao samo godinu dana, do juna 2019. godine.

20.35 - Deportivo traži golmana, a izgleda da je Seviljina rezervna opcija David Sorija prilično interesantan upravi kluba iz Galicije.

20.27 - Pominjali su se Arsenal i Mančester junajted, a na kraju bi mogao da završi u - Lajpcigu. Talentovani napadač Ajaksa i sin legendarnog golgetera Patrika Klajverta Džastin nalazi se na radaru skauta Lajpciga. Prema tvrdnjama italijanskog transfer gurua Đanluke di Marcija, inače čoveka koji je obelodanio da će Aleksis Sančez u Mančester junajted, tvrdi da bi pregovori uskoro mogli da počnu.

20.18 - Izgleda da Nemanja Maksimović definitivno ostaje u Valensiji i spreman je da se bori za svoje mesto u timu. Opširnije OVDE.

20.09 Ahmed Musa bi mogao da se vrati u CSKA ove zime! Prema tvrdnjama sajta AOI Football, posao bi mogao da bude zaključen do narednog leta, bez opcije kupovine. Opširnije OVDE.

20.04 - BLIZU JE: Izgleda da su se Inter i Santos dogovorili oko transfera Gabrijela Barbose, popularnog Gabigola! Opširnije OVDE.

19.58 - Kristal Palas je poslao zvanični upit Ipsviču za iskusnog golmana Bartoša Bjalkovskija, ali je brzo odustao od pregovora, pošto je odgovor glasio - 5.000.000 evra i vaš je.

19.53 - Kakav sunovrat jedne mlade karijere. Naime, dete PSŽ-a Ervan Ongenda (22) nije uspeo da se izbori za ugovor u Levskom iz Sofije, pošto nije zadovoljio na probi.

19.47 - Posle neuspelog pokušaja letos, Roma se vraća po Ajaksovog Hakima Zijeha, što je potvrdio i generalni direktor Mark Overmars. Isto tako je poručio da od transfera u januaru neće biti ništa, ali da se o prodaji polivalentnog veziste razmišlja sve više.

19.41 - Sautempton ima novu metu na horizontu - Gvida Karilja. Skaj Sport tvrdi da napadač Monaka jako blizu potpisa, mada nikakvih detalja još nema...

19.33 - Norič je doveo Totenhemovog cenjenog i talentovanog krilnog napadača Markusa Edvardsa na pozajmicu do kraja sezone. Plan je da Edvards dobije minute kako bi sticao iskustvo u prvom timu, a onda bio prebačen u Totenhemov prvi pogon na leto.

19.21 - Pročitajte OVDE opširnu priču vezanu za najnovije poglavlje oko potencijalnog transfera Aleksisa Sančeza.

19.13 - ZVANIČNO: Inter ima štopera! Spaletijeva mama može da odahne... Opširnije OVDE.

19.04 - Zanimljivsto iz Francuske - otkriveno je da je prvi čovek PSŽ Naser Al Kelaifi spreman da narednog leta krene u „pecanje“ novog fudbalera Barselone, a to nije Leo Mesi. Navodno, radi se o Serhiju Busketsu. Naftni magnat je čak obavio razgovor s Nejmarom kako bi ga pitao za savet oko eventualnog pristupa celom poslu, ali mu je Brazilac odgovorio da će teško dobiti Busketsa.

18.52 - Potpuno neverovatna priča prostrujala je Ostrvom - alžirski mediji tvrde da su sve priče o odlasku Rijada Mareza iz Lestera bile deo velike prevare! Pročitajte OVDE o čemu se stvarno radi.

18.45 - Uprkos silnim pisanjima engleskih medija da je Arsenal spremio brutalnu ponudu za Pjer Emerika Obamejana, nemački list Kiker tvrdi da Dortmund nije dobio apsolutno nikakvu ponudu za strelca iz Gabona! Ali, nije isključeno da bi situacija mogla da se promeni kada i ako Aleksis Sančez bude prodat.

18.34 - NAJNOVIJE: Mančester junajted je kategorički odbio da u zamenu za Aleksisa Sančeza Arsenalu preda Antonija Marsijala! Ovo ekskluzivno saznanje donosi Radio Monte Karlo, inače jedan od najpouzdanijih medija u Evropi. Ali, pregovori se nastavljaju. Dobar deo Junajtedovih navijača može da odahne.

18.27 - ZVANIČNO: Pisalo se da odlazi, a zapravo ostaje! I to do juna 2022. godine. Ajaks je završio veliki posao i vezao talentovanog vezistu Donija van de Beka novim, petogodišnjim ugovorom.

18.20 - Srnićeva dva puta ka Trabzonu: Trener već rekao DA, ali je predsednik skeptičan zbog Ibanjeza. Opširnije OVDE.

18.11 - Izgleda da je Inter izvisio za još jedno pojačanje, posle Đerara Deulofeua. Kineska televizija PPTV Sport, inače u vlasništvu Suning Grupe, koja drži kontrolu nad Interom i Đengsuom, tvrdi da Ramires neće otići iz kluba, ponajviše zbog nove transfer politike u Kini, po kojoj se u kupovinu novih igrača iz inostranstva ulažu mnogo veće sume novca.

18.03 - Pisali smo tokom dana da je Lester poslao Marselju ponudu na 3.000.000 evra za desnog beka Bunu Sara, a Francuz se oglasio povodom ovog posla.

„Interesovanje Lestera za mene je nagrada. Treniram šest meseci, igrao 15 utakmica, a ovo je nagrada za moje zalaganje. Zanimanje velikog kluba za mene je velika stvar, imam šansu da se pokažem u Premijer ligi. Opet, imam ugovor s Olimpikom i to je čast za mene, sve će rešiti moji agenti“, kaže Sar.

17.55 - ZVANIČNO: Hose Sosa je od danas punopravni igrač Trabzona. Turski klub iskoristio je opciju kupovine i transfer je završen na 3.400.000 evra. Podsetimo, Trabzon je Milanu letos dao već 1.500.000 evra na ime pozajmice do kraja sezone.

17.49 - Sent Etjen se pojačao na krilnim pozicijama. Iz Volfzburga stiže Pol Žorž Ntep, na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju otkupa ugovora na leto. Ntep je kao opciju imao i Nicu, ali je posle dosta razgovora sa svojim agentom na kraju izabrao Sent Etjen, koji se ozbiljno potrudio da pokrije veći deo plate.

17.40 - Filip Kasalica ima novi klub. Opširnije OVDE.

17.33 - Evo jedne zanimljive priče za ovo snežno veče: Rumun tamo gde samo Bask sme da kroči?! Opširnije OVDE.

17.23 Sem Alardajs je poručio da ne može navijačima da obeća da će ove zime u Everton da dođe Teo Volkot. Podsetimo, u igri je i Sautempton.

17.11 - VBA želi Toma Karnija iz Fulama i poslao je zvaničnu ponudu. Opširnije OVDE.

17.03 - Dijafra Sako je ljut na upravu Vest Hema i oseća se manje vrednim od ostalih. Naime, on je izrazio nezadovoljstvo jer na sedmičnom nivou zarađuje 35.000 evra, dok ostali napadači u timu dobijaju od 90.000 do 125.000 evra. Endi Kerol, primera radi, dobija 100.000, dok je Čičarito najplaćeniji igrač u timu sa 125.000 evra na nedeljnom nivou.

16.55 - Lokalni mediji u Baskiji javljaju da je Real Madrid zvanično obavestio Atletik Bilbao o nameri da već ove zime angažuje golmana Kepu Arizbalagu i da plati veći iznos od onog koji propisuje otkupna klauzula od 20.000.000 evra.

16.47 - Jedan od najkontroverznijih transfera ove zime je prelazak Arde Turana iz Barselone u Basakšehir. A sada su napokon otkriveni i detalji transfer. Opširnije OVDE. 

16.36 - Bolonja traži zamenu za Simonea Verdija koji je na korak od prelaska u Napoli. Opcija je Juventusov talentovani ofanzivac Rikardo Orsolini koji je na pozajmici u Atalanti i nije zadovoljan tamo. Ako ipak ne dođe Orsolini, opet je opcija igrač Atalante. Ali ovoga puta njen fudbaler na pozajmici u Beneventu - Marko Dalesandro.

16.27 - Kineski Guagndžou Evergrande ima i plan B, i plan C ako ne uspe da ove zime dovede Radžu Najnoglana. Prva alternativa je Žofri Kondogbija koji je trenutno na pozajmici iz Intera u Valensiji, a druga je Lukas Bilja iz Milana za kojeg su spremni da plate 30.000.000 evra.

16.15 - Bešiktaš i dalje traži zamenu za Dženka Tosuna, a novo ime koje se dovodi u vezu sa selidbom u Istanbul je Dani Velbek kojem je ostalo još godinu i po dana ugovora sa Arsenalom.

16.06 - Rivaldinjo, sin čuvenog brazilskog asa Rivalda se nalazi na pragu transfera iz bukureštanskog Dinama u Levski iz Sofije. Brazilac se očekuje na lekarskim pregledima posle čega će se priključiti ekipi koju predvodi Delio Rosi.

15.57 - ZVANIČNO: Adam Maher je novi fudbaler Tventea! Nekada jedan od najvećih talenata holandskog fudbala za kojeg su se otimali ozbiljni evropski klubovi je u velikom padu. Otkako je 2013. došeo u PSV iz AZ Alkmara nije uspeo da ispuni očekivanja. Bio je i na pozajmici u turskom Osmanliju, a sada je otišao u Tvente na pozajmicu do kraja sezone...

15.46 - Mladi češki vezista Antonjin Barak je eksplodirao ove sezone u dresu Udinezea i privukao pažnju velikih klubova poput Intera. A za Baraka je odnedavno zainteresovan i Vest Hem.

15.33 - Pitanje samo trenutka kada će Lacio obradovati navijače sa dve dobre vesti: novim ugovorima Stefana de Fraja i Luisa Alberta. Holanđanin će dobiti platu od 3.000.000 evra po sezoni, dok će Špancu ugovor biti povećan sa 1.200.000 na 1.800.000 evra godišnje.

15.21 - Napoli je zainteresovan za napadača Alvara Garsiju koji igra za drugoligaša Kadiz. Garsija ima otkupnu klauzulu od 8.000.000 evra za inostrane klubove, odsnono duplo veću za španske klubove.

15.13 - Rikardo Senturion je odbio već dogovorenu pozajmicu iz Đenove u Malagu jer želi samo u Boku Juniors. Međutim, postoji problem. Trener Skeloto je za Senturionov dolazak, ali predsednik Angelići nije.

15.05 - Uprava Las Palmasa je preporučila treneru Paku Hemezu da još jednom razmisli o statusu Loika Remija. Novi trener Kanarinaca je neposredno po dolasku saopštio Remiju da mu nije potreban i da traži novi klub. Napadač pozajmljen od Čelsija je dobio ponudu Galatasaraja, a uprava Las Palmasa se ne slaže sa trenerovim stavom.

14.57 - ZVANIČNO: Ukrajinski napadač Artjom Kravec je napustio kijevski Dinamo i potpisao ugovor na tri i po godine sa turskim Kajzerijem.

14.48 - Ako Najnoglan node u Kinu, Roma ima spreman odgovor! Vučica će krenuti na jedno od otkrića sezone u Seriji A - urugvajskog vezistu Lukasa Toreiru. Mladi Urugvajac razoornog šuta blista u Sampdoriji sa kojom ima fiksnu otkupnu klauzulu od 25.000.000 evra.

14.40 - Nekada veliki talenat engleskog fudbala i prvotimac Evertona i Mančester Sitija, Džek Rodvel će nalazi na izlaznim vratima Sanderlenda sa kojim bi danas trebalo da raskine ugovor.

14.34 - ZVANIČNO: Borusija Dortmund je potvrdila transfer Manuela Akanđija iz Bazela! Švajcarac je Borusiju koštao 20.000.000 evra i potpisao je ugovor do 2022. godine. Opširnije OVDE. 

14.36 - BLIZU! Izgleda da je Milan ipak uspeo da napravi dogovor sa Bokom Juniors i da se reši paragvajskog štopera Gustava Gomeza. Poslednje informacije govore da je Boka pristala da plati 500.000 evra za pozajmicu plus 6.000.000 evra na kraju sezona za obavezan otkup ugovora.

14.27 - ZVANIČNO: Ateltik Bilbao je potvrdio dolazak rumunskog reprezentativca Kristijana Ganee iz Vitorula! Priču o Rumunu koji je stekao uslove da igra za klub u kojem igraju samo igrači iz Baskije ili njihovog porekla, pročitajte OVDE. 

14.23 - Lisandro Lopez je uspešno prošao lekarske preglede u Interu. Očekuje se zvanična potvrda transfera Benfikinog štopera.

14.13 - Milan odbija sve predloge o pozajmici mladog veziste Manuela Lokatelija. SPAL, Torino, Fiorentina, Đenova i ostali koji bi da pozajme Lokatelija su odbijeni...

14.05 - ODBIJENO! Njukaslu je propao pokušaj da dovede slovačkog golmana Martina Dubravku iz Sparte na pozajmicu. Odbijeni su i sada je Benitez u velikom problemu što se tiče golmana jer ni Napoli ne pušta Pepea Reinu...

13.57 - Brajton hoće tandem iz Rome: golmana Lukaša Skorupskog i desnog beka Bruna Peresa. Podsetimo, za Peresa se interesuju Benfika i Galatasaraj.

13.49 - Imamo i kvotu u MOZZARTU da Pjer-Emerik Obamejan prelazi u Arsenal - 1,60! Pa ko voli, nek izvoli... Ako mislite da će ostati u Dortmundu, onda je kvota 2,20. 

13.45 - Sati su u pitanju pre nego što eksplodira transfer bomba Aleksis Sančez! Independent javlja da bi Čileanac koliko večeras mogao da bude zvanično potvrđen kao pojačanje Mančester Junajteda.

13.35 - Ričmond Boaći jeste opcija za Čelsi! Jedna od tri... Potvrda stiže sa relevantnih izvora na Ostrvu. Opširnije OVDE. 

13.27 - Boban Nikolov, jedan od najboljih igrača Vardara, na pragu je prelaska u Videoton Marka Nikolića, saznaje MOZZART Sport. Nikolovu, koji ima 23 godine i pokriva centralne vezne pozicije, na leto ističe ugovor s makedonskim šampionom, pa će Mađari platiti obeštećenje od oko 100.000 evra. Nikolov je, inače, i reprezentativac Makedonije, i Nikolić ga vidi kao veliko pojačanje u borbi za titulu s Ferencvarošem koja ga očekuje na proleće.

13.18 - Gregori van der Vil je na korak od potpisa za Nicu...

13.10 - Cela Engleska čeka Sančeza... Poslednje vesti glase da je Siti potpuno odustao i da je samo pitanje da li će Arsenal prihvatiti novac ili nekog igrača Mančester Junajteda u zamenu za Čileanca.

13.01 - Flamengo i Hamburger su u pregovorima o povratku brazilskog veziste Valasa u domovinu. Brazilac je pre godinu došao u HSV za 10.000.000 evra iz Gremija, ali je razočarao i nemački klub jedva čeka da ga se reši. Svesni su da neće vratiti uloženi novac i žele samo da ga skinu sa plate, pa sa Flamengom pregovaraju o pozajmici na 18 meseci.

12.55 - Votford insistira na dovođenju Didijea Ndonga iz Sanderlenda, ali se klub sa severa Engleske opire. Votfordova ponuda je glasila da pozajmi Ndonga i obavezno ga otkupi ako Gabonac odigra 75 odsto mečeva do kraja sezone, ali Sanderlend želi obavezan otkup bez uslova o broju odigranih utakmica. Za Ndonga se interesuje i Tuluz. Podsetimo, Sanderlend ga je platio 20.000.000 evra.

12.48 - Đenova i Torino razmišljaju o trampi u kojoj bi Dijego Laksal pojačao levi bok Bikova, dok bi u suprotnom smeru krenuo vezista Afriji Akva.

12.40 - Nije samo Henrik Mhitarjan deo moguće trampe za Aleksisa Sančeza. Sada se šuška da bi u zamenu za Čileanca mogao da ode i Entoni Marsijal!

12.32 - Australijski mediji javljaju da se veteran Tim Kejhil nalazi u Engleskoj gde treba da potpiše ugovor sa Milvolom u kojem je bio miljenik navijača! Čovek je neuništiv! Opširnije OVDE. 

12.25 - Roma traži desnog beka, a posle Darmijana i Huanfrana se pojavila još jedna opcija. Vučica je zainteresovana za češkog reprezentativca Pavela Kadržabeka iz Hofenhajma koji je zainimljiv i zbog toga što bi mogao da igra u osmini finala Lige šampiona, za razliku od igre pomenutih.

12.18 - Nije samo Radža Najnoglan na meti Kineza od fudbalera Rome. Guangdžou hoće i Edina Džeka, Roma je voljna da ga proda za 30.000.000 evra, ali je bosanski napadač odbio svaku ideju o dolasku u Kinu. Štaviše, Džeko je raspoložen za transfer u Milan koji pokazuje interesovanje za njega.

12.13 - Hamburger je pokazao interesovanje za poljskog napadača Davida Kovnackog koji nije standardan u Sampdoriji, ali su Italilani stavili veto na njegov odlazak. Kovnacki je dugoročni projekat i Sampdorija ne želi da ga se tek tako odrekne...

12.08 - Lacio je naciljao veliko pojačanje iz Brazila! Reč je o povremenom brazilskom reprezentativcu Luanu! Napadač aktuelnog južnoameričkog prvaka Gremija je prethodnog leta bio i na meti Liverpula, a ima otkupnu klauzulu od 18.000.000 evra koju Lacio može da aktivira.

12.02 - Njukasl želi da iz Kristal Palasa dovede beka Papea Suarea na pozajmicu do kraja sezone.

11.58 - Bornmut vodi u trci za dovođenje Čelsijevog krila Šarlija Musonde na pozajmicu. Za Belgijanca se još interesuje i Seltik koji kao alternativu ima Franka di Santa iz Šalkea.

11.53 - Pisali smo juče o interesovanju Liverpula da vrati Susa umesto Kutinja i otkupnoj klauzuli od 40.000.000 evra koju Španac ima u Milanu. Ali danas je otkriveno da klauzula ne važi u zimskom prelaznom roku, već samo u zimskom tako da Milan može da zadrži najboljeg igrača do leta.

11.47 - Benevento se baš zaleteo sa pojačanjima i ne odustaje od borbe za opstanak. Doveli su Bilonga iz Maribora, Dijabatea iz Osmanlija, dogovorili su se Sandrom iz Antalije i Giljermeom iz Legije, a sada su postigli dogovor i sa iskusnim brazilskim štoperom Maurisijom iz Lijacija kojeg želi i moskovski Spartak. Takođe, Benevento želi i Serhija Kanalesa iz Real Sosijedada. Logično, kada su već u kanalu, samo im Kanales još fali...

11.43 - Na meti Pari Sen Žermena za naredno leto je Huan Bernat! Sevci su zainteresovani za levog beka Bajerna koji narednog leta ulazi u poslednju godinu ugovora. PSŽ na poziciji levih bekova ima Kurzavu i Berčičea, ali očigledni nisu baš oduševili...

11.39 - Inter čupa kosu zbog Žoao Marija! Već nedeljama pokušavaju da ga se reše, neće ga skoro nijedan klub i kada se konačno našao jedan da ga želi - Portugalac je odbio?! Votford se javio s namerom da angažuje Žoao Marija, da plaća celu njegovu platu, ali igrač ne želi u tabor Stršljenova. Inter i dalje pokušava da ga trampi za Hoakina Koreu iz Sevilje, ali tanke su šanse...

11.34 - Svonsi je baš ambiciozan, Svonsi hoće Kevina Gameira?! Ovu vest plasirao je San, s tim što bristanki tabloid jasno stavlja do znanja da su šanse za ovaj transfer vrlo male. Dijego Simeone dao je zeleno svetlo za odlazak 30-godišnjeg golgetera, no mnogo veće mogućnosti da ga angažuju daju se Bešiktašu i Fenerbahčeu. Prema informacijama Sana, ponuda Svonsija biće 28.000.000 evra. Turci, navodno, nude mnogo bolje lične uslove igraču... 

11.29 - Lester Siti poslao je zvaničnu ponudu na adresu Marselja za Bunu Sara (25) tešku 3.000.000 evra. Radi se o momku koji može da odgovori na pozicijama desnog beka i desnog krila, Klod Puel ga jako dobro poznaje i vidi kao pravo pojačanje...

11.23 - DOGOVORENO! Vezista lisabonskog Sportinga Juri Medeiroš (23) u narednih nekoliko sati stiže u Italiju da završi transfer u Đenovu! Kako piše Rekord on će biti pozajmljen Grifonima do juna 2019, posle čega bi Italijani morali da ga otkupe za 10.000.000 evra. Za jednoipogodišnju pozajmicu Portugalci će dobiti 1.000.000 evra. Podsetimo, ovog momka pre samo šest meseci želeli su Roma i Zenit, nudivši 12.000.000 evra, ali Lavovi tada nisu želeli da ga prodaju...

11.17 - Pari Sen Žermen će možda da "posti" ove zime, ali na leto će biti velikih poslova u Parizu. I to ne samo prodaja, koje e očekuju kako bi se zadovoljio finansijski fer-plej. Tamošnji mediji danas donose priču kako je sportski direktor Antero Enrike stavio metu na Ngoloa Kantea. Francuski reprezentativac jedan je od njegovih omiljenih igrača i ovaj ga vidi kao idealnu zamenu za veterana Tijaga Motu (35). A kako postoji i opcija da Marko Verati napusti Park prinčeva, jasno je da PSŽ na leto jednostavno mora da pojuri prvoklasnog zadnjeg veznog.

11.06 - I još jedna zanimljivost iz Nemačke... Juče je u jednom pojavljivanju na televiziji Karl Hajnc Rumenige kazao kako se dogovorio sa Ulijem Henesom da u jednom od narednih prelaznih rokova Bajern uloži u jednu veliku zvezdu između 80 i 100 miliona evra. Samo 24 sata kasnije, trener Bavaraca "saopštio je rukovodstvu" koga bi on voleo da dobije. Naime, u jednom intervjuu, Jup Hajnkes izjavio je kako je po njemu Kevin De Brujne daleko najbolji igrač sveta u ovom trenutku i da bi za njegov transfer skinuo sve sa sebe. Naravno, ni sve sa Hajnkesa, pa ni tih Bajenovih 100.000.000 evra ne bi bilo dovoljno za angažovanje sjajnog Belgijanca. Ali ima i stari Jup pravo da mašta, zar ne?

11.01 - Keln je završio posao oko mladog reprezentativca Francuske Vensana Kozjela (22). Ovaj momak već je na stadionu i u narednim satima trebalo bi da prođe lekarske preglede. Visina obeštećenja je relativno niska (3.000.000), s obzirom na njegovu tržišnu vrednost koja iznosi oko 10.000.000 evra. Kozjelo, koga je želela i Fjorentina, potpisaće ugovor do 2022. godine...

10.43 - Danas je i bitan dan za Napoli koji pokušava da konačno završi transfer Simonea Verdija iz Bolonje koja je pristala na 20.000.000 plus bonuse. Poslednje vesti sa Apenina glase da je Verdi smekšao stav i da je blizu odluke da prihvati selidbu u Napulj.

10.41 - Inter bi danas trebalo da promoviše Lisandra Lopeza, da postigne konačan dogovor oko dolaska Ramiresa i da dobije zeleno svetlo od Barselone za Rafinju. Sa ta tri pojačanja, Nerazuri bi završili zimski prelazni rok...

10.39 - Iz Lestera su poručili da Rijad Marez nije na prodaju i da nema šanse da Alžirac ove zime napusti klub. S obzirom da mu se polako zatvaraju vrata Arsenala i Liverpulu, ovo i nije neko iznenađenje.

10.38 - Čelsi kreće po Endija Kerola! Sprema se odlazak Mišija Batšuajia na pozajmicu u Sevilju, a Konte je odlučio da Belgijanca zameni Englez iz Vest Hema. Plavci će do kraja nedelje pokušati da završe pozajmicu korpulentnog napadača.

10.37 . Španski mediji bruje o odlasku Kristijana Ronalda u Mančester Junajted?! Opširnije OVDE.

10.35 - A šta će Arsenal posle odlaska Sančeza? Odgovor je već spreman! I to trostruki! Venger radi na dovođenju trilinga za 150.000.000 evra. Opširnije OVDE. 

10.33 - Izgleda da se Roma odrekla Radže Najnoglana i da je u pitanju transfer ukupne vrednosti od 130.000.000 evra. Opširnije OVDE. 

10.29 - Čeka se da pukne bomba zvana Aleksis Sančez. Niko u Engleskoj više nema dilemu da će Čileanac završiti na Old Trafordu. A kako je došlo do toga i ašto je Siti izašao iz priče, opširnije OVDE.  

Dobro jutro, poštovani čitaoci portala MOZZART Sport.

Na polovini smo prelaznog roka, a posle naizgled mirnog vikedna sledi nam nedelja u kojoj bi moglo da dođe do velikih pomeranja na fudbalskoj pijaci. neki veliki transferi su pred realizacijom i već koliko danas možemo očekivati transfer bombe poput Aleksis Sančeza.

Pre nego što krenemo u nove priče sa pijace, podsetite se OVDE šta se to dešavalo juče.

Detaljno o najbitnijim vestima iz prelaznog roka možete da čitate u našem SPECIJALU ili klikom Na tag "Zimski prelazni rok 2018".

Podsećamo vas da vam kladionica MOZZART u danima zimske fudbalske pijace nudi nešto jedinstveno i premijerno na ovim prostorima - da pogađate gde će ko preći od velikih zvezda! I da zaradite ako vam je „dobra teorija“. Spremili smo vam specijalnu ponudu za najveće transfere ove zime. A biće ih još... Više možete pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.