Španci otkrivaju - Luka Jović želi u Premijer ligu, javio se i prvi kupac!

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci otkrivaju - Luka Jović želi u Premijer ligu, javio se i prvi kupac!

Da li bi ovo bilo pravo rešenje?

Luki Joviću u Real Madridu ne cvetaju ruže, i pored javnih poruka da Zinedin Zidan ozbiljno računa na njega, to se na terenu jednostavno ne vidi.

Jedno od mogućih rešenja za Srbina jeste pozajmica, ali u Španiji govore i o mogućem transferu pošto bi se Jović navodno rado preselio u Premijer ligu.

Tako se pojavila opcija Čelsi, Englezi su ostali bez Mertensa, no veruju da bi Srbin mogao biti veoma važan deo tima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Plavci" su ga dobro upamtili u Ligi Evrope prošle sezone kada im je postigao gol u Londonu, tada je već dugo bio na radaru londonskog kluba, ali na kraju je završio u Realu u transferu vrednom 60 miliona evra.

Spekulacija ili ne, tek, ostaje da se vidi u naredna dva dana kada se završava prelazni rok u Engleskoj.

Istina je da Frenk Lampard nema mnogo opcija kada je klasičan napadač u pitanju, Žiru se nalazi na izlaznim vratima, možda je Luka pravo rešenje?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.