Slabo izdanje Arsenala u Barnliju

Izvor: RTS, 02.Feb.2020, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slabo izdanje Arsenala u Barnliju

Fudbaleri Barnlija i Arsenala odigral su nerešeno bez postignutih golova u okviru 25. kola Premijer lige.
"Tobdžije" su prikazale novo bledo izdanje u Premijer ligi, pošto ponovo nisu upisali pobedu.

Trener Arsenala Mikel Arteta imao je velikih problema sa povredama, pošto se u sastavu nisu našli Kolašinac, Tirni, Čembers, Sedrik i Nelson, a tokom meča su se povredili Saka i Džaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Tim iz Londona ponovo nije primio gol, što je segment igre koji su unapredili pod vođstvom novog trenera, ali "tobdžije" nisu ni zatresle mrežu protivnika.
Nekoliko izglednih prilika nisu u prvom poluvremenu iskoristili Lakazet i Obamejang.
Drugo poluvreme potpuno je pripalo domaćem timu, koji je imao više loptu u nogama i znatn oviše pretio.
Barnli je najbliži golu uglavnom bio nakon prekida, ali u par navrata su udarci glavom Tarkovskog, Mija, Korka i Vuda su završavali pored gola.
Najbolju šansu na meču za gol propustio je napadač domaće ekipe Džej Rodrigez, koji je nakon skoka njegovo saigrača u šesnaestercu, reagovao na takozvanu drugu loptu, šutirao sa pet metara, ali je njegov udarac pogodio prečku i ostao na gol liniji, pre nego što je intervenisao Mustafi.
Arsenal je upisao već 13. remi ove sezone, pa sa 31 bodom zauzima desetu poziciju na tabeli, isto koliko ima i Barnli, koji je 11.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Četvrti uzastopni remi Arsenala

Izvor: B92, 02.Feb.2020

Fudbaleri Barnlija i Arsenala odigrali su danas nerešeno 0:0, u utakmici 25. kola Premijer lige...Bio je ovo izjednačen duel sa šansama na obe strane, međutim, Poup i Leno bili su na visini zadatka..."Tobdžije" su nastavile sa promenljivim partijama, a najliži golu bio je Pjer-Emerik Obamejang...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.