Sari vezao sudbinu za Pipitu i napolitanske pulene, svlačionica već nezadovoljna, otkaz se nazire?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari vezao sudbinu za Pipitu i napolitanske pulene, svlačionica već nezadovoljna, otkaz se nazire?

U Čelsiju stvari tako funkcionišu, danas stiže poslednja karta, Gonzalo Iguain. Ali, da li je to i eventualni transfer Albanca početak kraja za Mauricija Sarija?

Pipita Iguain je stigao u London, danas bi trebalo da prođe lekarske preglede i postane fudbaler Čelsija. Argentinac bi mogao da debituje već sutra u revanšu Liga kupa protiv Totenhema.

Mediji smatraju da je ovo poslednja karta na koju igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sari. Naime, njemu je klub izašao u susret, mada nisu uvereni u to da Iguain vredi koliko su platili pozajmicu.

Sari je insistirao i ako ni sa Argentincem ne bude pomaka, biće, prema tvrdnjama medija blizu otkaza.

Stvari u svlačionici nisu idealne, očekuje se da Morata do kraja nedelje ode u Atletiko, ali Žiru je nezadovoljan što mu nije pružena šansa da bude standardan.

Uz to, postoji i otpor u svlačionici koji stiže u Čelsiju redovno sa lošim rezultatima, "senatori" smatraju da Sari pravi istu grešku kao prethodnici, okružuje se svojim igračima. Posle Žorginja i Iguaina, sada želi i Hisaja koji je izgubio mesto u Napoliju, što je naišlo na revolt, pre svega fudbalera poput Aspilikuete. Popularni "Dejv" ima veliki uticaj na svlačionicu.

Nezadovoljan je i Kristensen, Danac je u drugom planu, zaradio je silne kritike od Sarija jer je klupu napustio 15 minuta pre kraja meča sa Arsenalom.

On želi da igra, imao je ponude da opet ode na pozajmicu u Bundesligu ili Seriju A, ali je Sari stavio rampu, iako štoper koga je promovisao Konte dobija priliku na kašičicu.

Juče je Geri Nevil rekao da je medeni mesec prošao, da u Čelsiju prosto stvari tako funkcionišu i da će teško Sari izdržati više od godinu i po dana, ili manje u klubu.

U svakom slučaju sudbinu je vezao za Iguaina, ako ne bude rezultata, a minimum minimuma je Liga šampiona, Italijan će sigurno dobiti otkaz na kraju sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, još samo paraf i Čelsi ima novo pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019

Obavljen važan korak, hoće li debitovati već sutra?..Gonzalo Iguain je danas sleteo u London, kako bi završio sve formalnosti oko prelaska u redove Čelsija...Argentinac stiže na pozajmicu do kraja sezone, potom će "Plavci" moći da biraju da li da ga zadrže još godinu dana ili da otkupe njegov...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.