STAVIO JE KAMERU U SOBU SVOG SINČIĆA, A MOBILNI GA JE UPOZORIO DA JE NEKO U KUĆI: Oliver se NAJEŽIO kad je video snimak (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Nov.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAVIO JE KAMERU U SOBU SVOG SINČIĆA, A MOBILNI GA JE UPOZORIO DA JE NEKO U KUĆI: Oliver se NAJEŽIO kad je video snimak (VIDEO)

Oliver Valas iz Londona pio je pivo u jednom lokalnom pabu kada mu je zazvonio mobilni telefon sa upozorenjem da su detektovani pokreti u sobi njegovog sina. On je obično ignorisao takva obaveštenja, ali je ovog puta pogledao o čemu se radi.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stigla mu je poruka da je neko u kući, kada je video snimak prošla ga je jeza (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Nov.2018

Instalirao je aplikaciju koja bi ga svaki put kada neko uđe u sobu njegovog sina upozorila da je neko u prostoriji, i zaledio se kada je saznao šta se dešavalo dok je on bio u lokalnom pabu...Naime, Oliveru Valasu je zazvonio mobilni telefon dok je pio pivo u londonskom pabu. Čovek je rešio da izađe...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.