SERIJA NAPADA NOŽEVIMA NA ULICAMA LONDONA: Nekoliko incidenata u roku od samo dva sata, ima mrtvih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 16:36

SERIJA NAPADA NOŽEVIMA NA ULICAMA LONDONA: Nekoliko incidenata u roku od samo dva sata, ima mrtvih (FOTO)

Policija je pokrenula hitnu istragu

Jedan muškarac je mrtav, a devet osoba je izbodeno u seriji incidenata koji su dogodili u naselju Krojdon u Londonu u roku od dva sata.

Policija je dobila pozive o napadima u južnom delu Londona u periodu između 18.56 i 21.12 u petak, saopštila je gradska policija, a preneo danas Dejli miror.

The victim in the fatal South London stabbing has been named locally >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << as Lavz.

The 22-year-old man, believed to be from the Peckham area, died after being stabbed in a Croydon home shortly after 8pm on Friday. pic.twitter.com/f1sUbW59nm

London & UK Crime (@CrimeLdn) February 6, 2021

Uhapšene su dve osobe, a policija zasad smatra da incidenti nisu povezani i detektivi uveliko rade na ovim slučajevima.

Osim jednog preminulog, u izveštaju Mirora se navodi da je još jedna osoba zadobila povrede opasne po život, dok se ne zna stanje preostalih osam povređenih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.