Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje kako su Ani Korać zapalili kola!

Ana Korać nema mira danima zbog momka iz Londona koji je proganja od kada je izašla iz rijalitija!Kako SCANDAL! saznaje u novom broju, u pitanju je jedan dečko kojeg ona površno poznaje i čiji je automobil markemaserati, pre Zadruge, sasvim slučajno vozila! Automobil je u međuvremenu zapaljen, a pomenuti momak ne prestaje da proganja Anu!   O čemu se radi, The post SCANDAL! u novom broju saznaje kako su Ani Korać zapalili kola! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Ildi Šaulić muž napravio haos!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2018, 10:49

Kako SCANDAL! saznaje u novom broju, Ildi Šaulić nedavno je preselo veselje kod prijatelja pošto joj je muž zamerio da se mnogo zadržala! Ona je sa svojim timom stilista, frizera i šminkera bila gost na jednoj proslavi i prilično je zaginula! To je pak mnogo razbesnelo njenog muža Bojana!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.