SAMO 15 MESECI NAKON VENČANJA: RAZVODE SE Amal i Džordž Kluni!

Izvor: Story, 24.Jan.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO 15 MESECI NAKON VENČANJA: RAZVODE SE Amal i Džordž Kluni!

Britanska advokatica Amal Kluni spremna je da stavi tačku na brak sa holivudskim srcelomcem Džordžom Klunijem i to samo 15 meseci nakon venčanja. Gospođa Kluni provela je nekoliko dana u Londonu, gde je sa prijateljima uživala u alkoholu i noćnim izlascima, a izvor koji se zatekao u društvu advokatice otkrio je da je Amal nezadovoljna ... The post SAMO 15 MESECI NAKON VENČANJA: RAZVODE SE Amal i Džordž Kluni! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Razvode se George i Amal Clooney?

Izvor: Tracara.com, 25.Jan.2019, 09:40

Ovih dana se u stranim medijima proširila vest o razvodu slavnog para George i Amal Clooneyja. Britanska advokatica navodno je rešila da stavi tačku na brak sa holivudskim glumcem i to samo 15 meseci nakon venčanja. Amal  je provela nekoliko dana u Londonu, gde je sa prijateljima uživala u noćnim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.