Ranijerijev prvi zadatak u Fulamu: Sprečiti najlošiju seriju posle 1962.

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijerijev prvi zadatak u Fulamu: Sprečiti najlošiju seriju posle 1962.

Italijanski trener debituje na klupi londonskog tima protiv Sautemptona u Premijer ligi.

Premijer liga se nastavlja u subotu utakmicama 13. kola, a Fulam, koji je na začelju tabele sa samo pet bodova, dočekuje Sautempton. Biće to povratak italijanskog trenera Klaudija Ranijerija (67) u Premijer ligu. Nekadašnji strateg Čelzija i Lestera preuzeo je Fulam posle otkaza Slaviši Jokanoviću, našem stručnjaku koji je bio zaslužan za povratak londonskog tima u najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << društvo u prošloj sezoni.

Fulam ima šest uzastopnih poraza u prvenstvu, a sedam računajući i meč u Kupu ligaša protiv prvaka Mančester sitija na njegovom terenu. Neuspesi su se ređali protiv Evertona, Arsenala, Kardifa, Bornmuta, Hadersfilda i Liverpula.

Ranijeri je doveden kao spasilac. Prvi zadatak, u subotu na domaćem terenu protiv Sautemprona, biće mu da spreči i sedmi uzastopni poraz u šampionatu. Fulamu se nije desilo da izgubi sedam puta uzastopce u poslednjih 56 godina. U sezoni 1961/62, od decembra do februara, nanizao je 11 poraza.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.