Premijer liga - Preokret na King Paueru, novi kiks Sparsa! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga - Preokret na "King Paueru", novi kiks Sparsa! (video)

Ekipa Maurisija Poketina je još jednom razočarala.

Fudbaleri Totenhema poraženi su u šestom kolu Premijer lige na gostovanju u Lester, domaćin je nakon preokreta slavio sa 2:1 (0:1).

Poveli su "Pevci" u 29. minutu, sjajna akcija, Lamela pronalazi Sona, koji ostavlja petu Kejnu, a engleski napadač najpre prolazi dvojicu čuvara, a onda u padu uspeva da matira Šmajhela za 1:0.

Otišlo se sa minimalnom prednošću u korist gostiju iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Londona na odmor, dinamično od starta drugog dela, da bi u 65. minutu Orije duplirao prednost Totenhema.

Postigao je efektan pogodak, ali je on na kraju poništen zbog ofsajda, nakon intervencije video pomoćnika.

Samo par minuta nakon što je Sparsima poništen pogodak, Lester poravnava rezultat, strelac je Rikardo Pereira.

A onda, u 85. minutu potpuni šok za goste, "bomba" Džejmsa Medisona sa oko 25 metara udaljenosti, Gazaniga je bio nemoćan, potpuni preokret na "King Paueru".

Do kraja nije bilo promene rezutata, Lester se sa trećim trijumfom ove sezone popeo na drugo mesto na tabeli, imaju 11 bodova, dok je Totenhem sada peti sa tri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LISICE PREOKRENULE PEVCE: Lester posle preokreta trijumfovao nad Totenhemom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Sep.2019

Fudbaleri Lestera pobedili su Totenhem sa 2:1, u šestom kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.