Pomahnitali KUVAR napravio POMETNJU U SONIJU: Bacio se na kolegu, pa ga BRUTALNO UBADAO NOŽEM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomahnitali KUVAR napravio POMETNJU U SONIJU: Bacio se na kolegu, pa ga BRUTALNO UBADAO NOŽEM! (VIDEO)

U sedištu kompanije "Soni" u Londonu dogodio se napad nožem, zbog čega je cela grada evakuisana

Prava drama odvijala se danas u sedištu kompanije "Soni" u Zapadnom Londonu, samo nekoliko metara od palate Kensington.

Prva vest bila je da su dve osobe ranjene u napadu nožem i da je policija okupirala čitavu ulicu i hitno evakuisala zgradu poznate kompanije.

U međuvremenu se saznalo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodilo. U kafeteriji na spratu posvađala su se dva kuvara i jedan je ubo nožem kolegu. Međutim, i Metropoliten policija i Skotland jard javljaju da su dve osobe povređene. Jedna je kuvar kog su odvezli na kolicima, a nije rečeno ko je druga povređena osoba i koliko teško je povređena.

Big cordon and a lot of police cars outside the Sony HQ on Derry St. - police say 2 injuries after a suspect entered with a weapon, unclear what the weapon is pic.twitter.com/GteB8NZGhp

— Luke Bailey (@imbadatlife) November 2, 2018

- Svađa je izbila između dva kuvara. Bili su u uniformama. bilo je mnogo vriske i meteža. Činilo mi se da se tuku. A onda je jedan pao na leđa, a drugi se nadvio nad njim. Mislio sam da ga udara pesnicom, ali onda sam ugledao nož - ispričao je jedan svedok.

- Bio je dug 15-ak centimetara, a on je stajao nad njim i ubadao ga, a onaj se branio rukama. Čovek je poludeo, urlao je. Ostali kuvari su stajali okolo jer su se bojali noža - kaže on.

Svedok kaže da je video kako je napadač ubo drugog kuvara visoko u butinu, blizu prepona. Jedva su ih razdvojili.

- Ubodenom momku su obmotali peškir oko butine, a napadač je sedeo na podu, i dalje besan ko ris, dok su ljudi pokušavali da ih umire - ispričao je svedok.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.