Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2020, 15:26

Polovini klubova Premijer lige dozvoljen povratak navijača na stadione

Na samo 10 premijerligaških stadiona, uglavnom u Londonu, domaćim navijačima će biti dozvoljen ulaz, kada se ublaže mere restrikcije zbog koronavirusa, prema novim merama koje je danas objavila britanska vlada.

Ostalih 10 fudbalskih klubova iz Premijer lige nalaze se u područjima koja su označena kao najrizičnija za infekciju korona virusom i ostaće zatvorena, uključujući i Mančester, odakle su dva velika >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kluba Junajted i Siti.

Od srede, do 2.000 navijača biće dozvoljeno na utakmicama Liverpula i Evertona, pošto je taj region smešten u drugi nivo.

Povratak je dozvoljen samo domaćim navijačima, koji će morati da budu na određenoj udaljenosti, kao i da izbegavaju bliski kontakt kao što je grljenje.

Isto važi i za London, pa će do 2.000 ljudi biti na utakmicama Arsenala, Čelsija, Kristal Palasa, Fulama, Totenhema i Vest Hema, ali i na mečevima Brajtona i Sautemptona.

Osim mančesterskih klubova, ostaće zatvoreni stadioni Aston Vile, Vest Bromviča, Vulverhemptona, Njukasla, Lidsa, Lestera i Barnlija.

Prema poslednjim podacima u Velikoj Britaniji je od korona virusa umrlo više od 56.000 ljudi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Premijer liga: Vraćaju se navijači

Izvor: B92, 26.Nov.2020

Na samo 10 premijerligaških stadiona, uglavnom u Londonu, domaćim navijačima će biti dozvoljen ulaz, objavile su vlasti...Ostalih 10 fudbalskih klubova iz Premijer lige nalaze se u područjima koja su označena kao najrizičnija za infekciju koronavirusom i ostaće zatvorena, uključujući i Mančester,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.