Policija: Otkriven identitet misterioznog serijskog ubice mačaka u Londonu

Izvor: Beta, 20.Sep.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Otkriven identitet misterioznog serijskog ubice mačaka u Londonu

Britanska policija je posle tri godine istrage saopštila danas da serijski ubica više od 400 životinja, pretežno mačaka u Londonu, nije nikakva misteriozna osoba, već su to bile lisice."Posle detaljnog ispitivanja dostupnih dokaza, policija je zaključila da masakrirane mačke na području Londonda ne mogu biti delo čoveka, već verovatno nekih grabljivica ili lešinara", navela je policija.Dodaje se da nema očevidaca, niti prepoznatljivog metoda ubijanja, kao ni tragova o umešanosti čoveka.Istraga Skotland jarda počela je u septembru 2015. godine posle pronalska prvih masakriranih mačaka na jugu Londona.Policija je navela da nema nikakvih dokaza da su ljudi ubili mačke a da su mediji u izveštajima o "ubici mačaka" izazvali opštu zabrinutost da bi taj navodni ubica mogao da ubija i ljude.Tokom obdukcije nekoliko stradalih mačaka utvrdjeno da su one uginule u napadu drugih životinja, a na nekima su pronadjeni tragovi DNK lisice.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skotland jard tri godine tražio serijskog ubicu mačaka u Londonu

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2018

Britanska policija je posle tri godine istrage saopštila da serijski ubica više od 400 životinja, pretežno mačaka u Londonu, nije nikakva misteriozna osoba, već su to bile lisice..."Posle detaljnog ispitivanja dostupnih dokaza, policija je zaključila da masakr mačaka na području Londonda ne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.