Anderson bolji od Tima, Nišikori iznenadio Federera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson bolji od Tima, Nišikori iznenadio Federera

Ovogodišnji završni ATP masters u Londonu u 02 areni počeo je mečom u grupi "Lejton Hjuit" i pobedom Južnoafrikanca Kevina Andersona protiv Austrijanca Dominika Tima sa 2:0 (6:3, 7:6.) U drugom meču u istoj grupi Nišikori savladao Federera.

Japanac Kei Nišikori savladao je Rodžera Federera rezultatom 2:0 (7:6, 6:3) na završnom ATP mastersu u Londonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Japanac je došao do velike pobede u drugom meču grupe "Lejton Hjuit".

Prvi set je bio veoma uzbudljiv, pošto ni Federer ni Nišikori nisu izgubili gem na svom servisu, pa je prvi deo igre završen taj-brejkom.

Japanac se tu bolje snašao, poveo sa 6:1, ali iskoristio tek četvrtu set loptu i poveo (7:4).

U drugom setu je Japanac, takođe, bio bolji, ali sada nije bilo previše drame, pa je drugi deo igre osvojio rezultatom 6:3.

U grupi "Guga Kuerten" u kojoj je favorit Novak Đoković, nastupaju i Hrvat Marin Marin Čilić, Nemac Aleksnder Zverev, Amerikanac Džon Izner, koji će u ponedeljak biti prvi Đokovićev protivnik.

Meču Đokovića i Iznera u ponedeljak prethodiće susret Čilića i Zvereva, koji počinje oko 15 časova.

Po dva najbolja tenisera iz svake grupe plasiraće se u polufinale. Zbog povreda su otkazali Španac Rafel Nadal i Argentinac Huan Martin del Potro.

Pobeda u grupi vredi 200, u polufinalu 400, a u finalu 500 bodova. Neporaženi teniser osvojiće 1.500 bodova.

Novak Đoković prošle godine nije igrao u "O2 areni", tako da ne brani bodove. Najbolji igrač planete je dosad osvajao pet puta završni turnir - 2008, 2012, 2013, 2014. i 2015.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Spektakl za kraj sezone, Đoković pretenduje na novu titulu u Londonu

Izvor: RTS, 11.Nov.2018

Za kraj sezone slede dueli najboljih u Londonu na završnom ATP turniru. Napad na novu titulu Novak Đoković započinje duelom protiv Amerikanca Džona Iznera. Duel je na programu u ponedeljak sa početkom oko 21.00 čas. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, tok...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.