Izvor: B92, 31.Jan.2023, 17:47

Po oprobanom receptu – veteran iz Čelsija u Arsenal

Dosadašnji fudbaler Čelsija i Italijanski reprezentativac Žoržinjo karijeru će nastaviti u Arsenalu, pošto su dva kluba postigla dogovor o visini obeštećenja.

Žoržinjo će prvo proći lekarske preglede, a potom će potpisati ugovor sa Arsenalom do juna 2024. godine uz mogućnost produženja za još jednu sezonu.

Arsenal je pristao da plati obeštećenje od 10 miliona funti plus dva miliona funti bonusa za italijanskog reprezentativca.

Žoržinjo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Čelsi stigao iz Napolija 2018. godine. On je na 213 mečeva za ekipu iz Londona postigao je 29 golova.

Pre Napolija igrao je za Veronu. Žoržinjo (31) je rođen u Brazilu, ali se sa 15 godina preselio u Italiju i odlučio je da nastupa za reprezentaciju Italije.

Za nacionalni tim "azura" nastupio je na 46 mečeva i postigao je pet golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najskuplji transfer u istoriji Premijer lige – Enco Fernandez u Čelsiju

Izvor: RTS, 01.Feb.2023, 09:46

Dosadašnji fudbaler Benfike Argentinac Enco Fernandez potpisao je ugovor sa Čelsijem do juna 2031. godine. . Enco Fernandez je u poslednjim minutima prelaznog roka uspešno prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa Čelsijem...Londonski klub je pristao da Benfiki plati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.