Po koju nezadovoljnu zvezdu je Juve došao u London?

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po koju nezadovoljnu zvezdu je Juve došao u London?

Jedan od Juventusovih transfer eksperata Fabio Paratići je primećen večeras na Stamford Bridžu, a dvojica fudbalera su na skeneru

Dok su Čelsi i Pari Sen Žermen vojevali bitku na terenu Stamford Bridža, iz svečane lože je Juventus snimao potencijalna pojačanja. Utakmici u Londonu je večeras prisustvovao Fabio Paratići, desna ruka Juventusovog sportskog direktora Đuzepea Marote.

Dvojica igrača je trebalo da bud na skeneru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Stare dame, ali su obojica počeli meč sa klupe za rezervne igrače: Oskar iz Čelsija i Kavani iz Pari Sen Žermena. Nije tajna da su oni odavno u planovima Juventusa. Bjankoneri Kavanija jure već dve godine, dok im je Oskar na listi želja od prošlog leta.

Kavani najverovatnije napušta PSŽ na kraju sezone jer je nezadovoljan tertmanom kod Lorana Blana, a ni cena mu više nije tako visoka za italijanske prilike. PSŽ ga je Napoliju pre tri godine platio 64.000.000 evra, ali danas Urugvajac vredi tek polovinu te sume što je više nego prihvatljivo za Juve. Pogotovo ako Morata ili Mandžukić budu prodati na kraju sezone.

Oskar je takođe na izlaznim vratima Čelsija, a idealno bi se uklopio u profil „desetke“ koju Juventus juri već duže vremena. Prošlog leta je zajedno sa Geceom, Iskom, Mhitarjanom i Drakslerom bio u grupi igrača koje je Juventus pokušavao da dovede, a sada je to mnogo realnija opcija jer Brazilac nije u prvom planu u Čelsiju.

Paratići sigurno zna kakvi su kvaliteti dvojice fudbalera, pa njegovo prisustvo u Londonu verovatnije nije samo puko skeniranje pomenutog tandema već i korak da se uspostave kontakti za početak pregovora sa čelnicima dva kluba.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.