Pet kandidata za domaćina Završnog mastersa od 2021. godina

Izvor: RTS, 14.Dec.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet kandidata za domaćina Završnog mastersa od 2021. godina

London, Mančester, Singapur, Tokio i Torino podneli su kandidaturu za domaćina Završnog mastersa od 2021. godine, saopštila je Teniska asocijacija profesionalaca.
Više od 40 gradova sveta izrazilo je želju da organizuju taj turnir od 2021. do 2025. godine, a ATP je skratio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << listu na pet, među kojima je i London, koji je domaćin tačno deceniju.

Ipak, London ima ugovor sa ATP-om do 2020. i već u martu naredne godine znaće se da li će ostati organizator Završnog mastersa ili će neki od preostala četiri grada dobiti poverenje.
Rekorder po broju titula na Završnim mastersima je Švajcarac Rodžer Federer sa šest, jednom više od Novaka Đokovića, Pita Samprasa i Ivana Lendla.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet gradova želi završni masters u tenisu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2018

London, Mančester, Singapur, Tokio i Torino kandidati su za domaćina završnog masters turnira od 2021. godine, saopštila je danas Teniska asocijacija profesionalaca (ATP)...Završni masters će se do 2020. igrati u londonskoj O2 Areni, a taj ugovor bi mogao da bude i produžen pošto je upravo London...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.