Ovako je izgledala bajkovita proslava rođendana Marijane Mateus (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 01.Okt.2020, 13:56

Ovako je izgledala bajkovita proslava rođendana Marijane Mateus (FOTO)

Srpska dizajnerka Marijana Mateus rođendan je proslavila u Londonu. Kako je ovo njen poslednji rođendan u petoj deceniji, odlučila je da ga proslavi sa stilom, pa ga je slavila cele nedelje.
— Ove godine moja rođendanska želja je bila da nastavim ovim putem kojim idem, okružena onima koje volim i vođena svojom unutrašnjom snagom. Život je suđenje. Suđenje vašoj pažnji, vašim vrednostima, vašoj snazi u teškim vremenima i ponašanju u velikim vremenima. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Sve stvari prolaze, i dobre i loše, ali ono što će uvek ostati je kako smo se ponašali u ta vremena. Sledi još jedna uspešna i srećna godina — napisala je Marijana.
Na fotografiji se vidi da je proslava protekla uz mnoštvo poslastica i cveća. Kreatorka se sve vreme osmehivala, a za proslavu je odabrala narandžastu haljinu.



The post Ovako je izgledala bajkovita proslava rođendana Marijane Mateus (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.