Izvor: Blic, 27.Maj.2020, 11:05

Ovaj Srbin je upravo doleteo iz Amerike: U avionu za 300 ljudi bilo nas je 12, izgledalo je kao da je PLANETA IŠČEZLA, a onda me je u Londonu dočekao NOVI ŠOK

Tog 29. februara osvanuo je dan koji sam dugo iščekivao, jer je preda mnom bio put od hladnog i tmurnog Beograda do suncem okupanog Los Anđelesa. Nisam pridavao mnogo značaja činjenici da je to bio jedini dan u godini na koji imamo pravo tek svake prestupne godine, i nakon sasvim uobičajenog leta, sa presedanjem u Parizu, našao sam se na dvonedeljnom odmoru u gradu anđela. Iako je tema o korona virusu već uveliko bila aktuelna, u Srbiji, kao ni u SAD-u, još uvek nije bio zabeležen nijedan slučaj obolelog od ovog virusa, a uzgred, nije postojala nikakva vidljiva zabrinutost povodom situacije koja je u tom trenutku potresala čitavu Kinu.
Pogledaj vesti o: London,   Pariz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.