Otkriveno, Čelsi pregovarao sa 20 trenera pre nego što je izabrao!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno, Čelsi pregovarao sa 20 trenera pre nego što je izabrao!

Ne može se reći da nisu obavili posao temeljno, na kraju su se odlučili, sada se čeka povratak predsednice do kraja nedelje...

Još se čeka da Čelsi imenuje novog menadžera, iako je sve jasnije da će to biti Loran Blan.

U Londonu, kako smo pisali i dalje postoji nada da bi Real u odsustvu rešenja mogao da angažuje Antonija Kontea i tako spasi Čelsiju novac. Iako su danas neki engleski tabloidi pisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Perez razmišlja o Italijanu, mnogo pouzdaniji izvori tvrde da nije bilo kontakta, i da je sada Real bliže tome da angažuje nekog iz sopstvenih redova, Guti ima najveće šanse, podsetimo on je bio naš pik od Zidanove ostavke.

Ali, francuski mediji prenose zapanjujuću vest, da se Marina Granovskaja, kao i Abramovič i Brus Bak, čelnici kluba već duže vreme bave naslednikom Antonija Kontea, da je sudbina Italijana odlučena mnogo pre kraja sezone i da su razgovarali sa oko 20 menadžera pre nego što je Blan dobio poverenje.

Poslednji u igri ostao je Jokanović, pre njega Sari je bio favorit, ali Čelsi nije želeo da plati klauzulu.

Sve je počelo kontaktom sa Luisom Enrikeom, on je pregovarao sa Arsenalom koji nije imao novac, a "Plavci" su odustali od Asturijca jer je i on poznat kao svojeglav i želeo bi da se meša u transfere.

Od ostalih, Alegri je odbio Čelsi, sa Anćelotijem je bio obavljen razgovor, ali većina u klubu je bila protiv da se on vrati.

Granovskaja je razgovarala i sa Leandrom Žardimom, trenerom Monaka, zatim Paulom Fonsekom iz Šahtjora,

U kombinaciji su, mada bez velike šanse bili Romanovi ljudi, Avram Grant i Leonid Slutski, ali je bivši trener CSKA već poslat u filijalu Vitese inače bi imao veće šanse.

Lista tu nije završena, Čelsi je razmišljao o Ediju Houvu, jasno Zidanu je odmah ponuđena klupa prošle nedelje, ali tu razgovora nije bilo.

Većina kandidata je obavila taj jedan informativni razgovor, a najveće šanse je imao Sari. Jasno, pričali su i sa Poketinom, ali on je odmah rekao da ne želi da se preseli iz Totenhema u Čelsi.

Na kraju, Blan je izabran, ima finansijski bolju ponudu iz Kine, ali želi jasno na veliku scenu, u narednih par dana, kada se Granovskaja vrati u London pašće konačan dogovor.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Perez popustio, Real aktivirao opciju, umesto otkaza, najveća klupa na svetu?

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2018, 17:43

"Marka" piše da je Real odlučio da krene u pregovore i čini se da će sada stvari brzo biti rešene. Real bi ubrzo trebalo da dobije trenera, a uzdah olakšanja se čuje preko Atlantika!..Kako sada stvari stoje Florentino Perez nema gde, ostao je jedino Antonio Konte...Pominje se i Guti kao rešenje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.