Omiljene Mućke su se vratile - večeras specijalno emitovanje

Izvor: B92, 08.Sep.2021, 14:50

Omiljene "Mućke" su se vratile - večeras specijalno emitovanje

Prošlo je 40 godina od kada je sa emitovanjem počela čuvena humoristička serija "Mućke", a večeras će fanovi imati priliku da ponovo na televizijskim ekranima gledaju avanture likova iz popularnog britanskog sitkoma.

Kako bi obeležili veliki jubilej, neki od glumaca šoua nedavno su se ponovo okupili ispred engleskog paba "The Nags Head", koji se nalazi u Centalnom Londonu, kako bi snimili specijalnu epizodu.

Nove "Mućke" emitovaće se večeras na britanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kanalu "Gold", u isto vreme kada je bila objavljena i prva epizoda na BBC-ju, 8. septembra 1981. godine.

Inače, poznati engleski pab, u kome su se originalno i snimale epizode "Mućki", u čast njihovog grandioznog povratka, rekonstuisao je celokupni enterijer da liči baš onako kako ga se fanovi serije i sećaju.

Glumica ovog britanskog serijala Andre Bernard, koja je glumila kelnericu, čestitala je rođendan "Mućkama" i nije krila oduševljenje zbog toga što je bila deo "najzabavnije komedije ikada".

"U 21. godini nisam imala predstavu da će 'Nervozna Neris' biti poznata i 33 godine kasnije", napisala je Bernard.

Čestitkama se pridružio i britanski kompozitor Filip Poup, koji se zahvaljuje što je sarađivao sa "sjajnom glumačkom ekipom", a u seriji je igrao lik Tonija Anđelina.

U novoj epizodi pojavljuje se i Gvinet Strong, koja je u seriji igrala Rodnijevu suprugu Kasandru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.