Odlazak blizu, PSŽ otputovao u London po zamenu za Nejmara, slede još tri velika transfera!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak blizu, PSŽ otputovao u London po zamenu za Nejmara, slede još tri velika transfera!

Izgleda da je konačno nađeno rešenje, a transfer Brazilca imaće domino efekat.

U katalonskim medijima dominira pesimizam kada je u pitanju dolazak Nejmara. Priča se da je Brazilac blizu Reala, da je Florentino Perez kroz kredit uspeo da skupi novac, da će ubaciti Navasa verovatno u čitav posao i da bi za par dana "Nej" mogao da postane "Galaktiko".

Pre toga se treba osloboditi i Rodriga kako bi otvorili mesto za stranca. Barsa se izgleda predala, nemaju novac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grizman je ispraznio kasu kluba, uz to Nejmar je odbio da se izjasni i da zatvori vrata Realu.

Da je PSŽ na putu da proda Nejmara, govori i njihov novi potez, delegacija je otputovala u London, meta je Vilfred Zaha.

Palas ga nije pustio da promeni klub ovog leta, imao je ponudu Arsenala, ali i Totenhema, i na kraju Evertona juče je delovao prilično razočarano, iako su "Orlovi" dobili na "Old Trafordu", sam govor tela pokazuje da želi da ode.

Ponuda PSŽ će biti prihvaćena, nemoguće je odbiti, naime oni su spremni da plate oko 100 miliona evra i dovedu sjajnog napadača.

Ovo ne isključuje dolazak Dibale iz Juventusa koji je jučerašnji meč presedeo na klupi. Navodno, Juve želi da ga proda i da deo novca uloži u dovođenje Kristijana Eriksena iz Totenhema.

Ali, ključ je Nejmar, čini se da u ovom trenutku Real ima prednost, a priča se da su čak zakazali promociju, što nije potvrđeno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.