Objavljen novi trejler za akcioni hit Džentlmen (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen novi trejler za akcioni hit "Džentlmen" (VIDEO)

Nakon što je početkom oktobra javnosti predstavljen prvi trejler za najnoviji akcioni hit "Džentlmen", sada su fanovi obradovani i drugim u kojem se vide neke zanimljive scene u kojima se pojavljuje Metju Mekonahi koji igra londonskog kralja marihuane.

Radnja filma se vrti oko dilera Mikija Pirsona, kojeg glumi Mekonahi, koji pokušava da proda svoje carstvo dinastiji milijardera iz Oklahome.

On će se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << međutim, odjednom naći pred brojnim rivalima kada se pojavi vest da se sprema na povlačenje iz carstva narkotika, preneo je portal Klix.ba.

Među imenima koja se pojavljuju u ovom filmu su Čarli Hanam, Henri Golding, Mišel Dokeri, Džeremi Strong, Edi Marsan, Kolin Farel i Hju Grant.

Scenario i režiju ovog filma potpisuje Gaj Riči, a njegova američka premijera zakazana je za 24. januar, nakon čega sledi distribucija u bioskopima širom sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.