OBEZBEĐENJE GA ŠUTIRALO U GLAVU DOK JE NEMOĆNO LEŽAO NA PODU: Englezi zgroženi snimkom sa Paga! Hrvatski redari UBILI DEČAKA OD BATINA!

Izvor: Kurir, 15.Jul.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEZBEĐENJE GA ŠUTIRALO U GLAVU DOK JE NEMOĆNO LEŽAO NA PODU: Englezi zgroženi snimkom sa Paga! Hrvatski redari UBILI DEČAKA OD BATINA!

LONDON - Britanski San je na svom portalu objavio uznemirujući snimak na kom se, kako tvrdi, vidi grupa izbacivača noćnog kluba "Papaja" na hrvatskom ostrvu Pag kako tuče mladića koji je na podu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Svetski mediji objavili uznemirujuć snimak iz Hrvatske: Obezbeđenje kluba brutalno pretuklo mladića na podu

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2019

Sve odigravalo tokom festivala Hideout, a snimak je napravio Britanac koji se tu zatekao Britanski "San" onlajn objavio je uznemirujući snimak na kojem se, kako tvrdi, vidi grupa izbacivača noćnog kluba ''Papaja'' na hrvatskom ostrvu Pag kako tuče mladića koji je na podu.To...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.