Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 09:43

Nervoza u Londonu: Niko iz Totenhema nije pričao s Kejnom, on ignoriše pripreme i uživa na Floridi

Napadač i dalje pokušava na sve načine da izboksuje transfer u Siti

Vreme prolazi, pripreme teku, početak nove sezone se približava, a Hari Kejn još nije ni blizu povratka na teren!

Engleski napadač podigao je veliku prašinu na Ostrvu jer je trebalo da se pojavi u ponedeljak u trening centru Totenhema, a on uporno ignoriše obaveze i vreme provodi u odmoru na Floridi, zbog čega je među klupskim čelnicima i u stručnom štabu počela da se diže velika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nervoza. Kejn svojim potezima i dalje pokušava na sve načine da izboksuje transfer u Mančester Siti, a kako koji dan prolazi, tako su sve manje šanse da će najbolji igrač Pevaca uopšte biti u kombinaciji za otvaranje sezone na novom Vajt Hart Lejnu protiv, pazite sada, upravo aktuelnog šampiona Engleske!

7. avgust, 18.15: (2,00) Mančester Siti (3,45) Lester (3,80)

Novi trener Totenhema Nuno Espirito Santo šokirao je javnost posle remija sa Čelsijem u pripremnom meču (2:2) rečima da “još nijednom nije pričao sa Kejnom“, ali je istakao da se nada kako će problematika oko statusa najboljeg strelca moći da se završi unutar kluba.

“Ako me pitate o tome da li će Kejn da ode, nije da ne želim da pričam o tome, već hoću da se stvari reše interno. Pokušavamo da izbegnemo bilo kakav oblik javnog prepucavanja. Mi smo fokusirani na ono što nam je važno i pokušaćemo razgovorom da rešimo situaciju koju imamo“, izjavio je Espirito Santo i dodao:

“Pripreme za novu sezonu bile su teške za svaki klub, svakom iz svog ugla. Nadam se da ću uskoro da razgovaram s Kejnom lično, jer dosad nisam imao priliku. Sve što je u vezi s njim je interna stvar“.

Za to vreme Kejn i dalje se nije pojavio u klupskim prostorijama. On je vreme posle Eura proveo sa porodicom na Bahamima, a u povratku ka Londonu svratio je na Floridu, gde se odlučio za “produženi odmor“. Na Ostrvu se spekuliše da su u klubu jako razočarani Kejnovim ponašanjem, pogotovo odlukom da se zadrži u SAD.

Razlog tome je prilično jasan – Totenhemova sezona počinje za tačno 10 dana, odnosno u nedelju 15. avgusta protiv Sitija kod kuće, a Kejnov povratak na teren baš za taj meč sve je manje realan. Naime, engleskog centarfora po povratku u domovinu čekaju kovid testiranje, potom samoizolacija. U najboljem slučaju klub bi mogao da mu izboksuje izlazak iz izolacije posle pet dana, ali i to ostavlja jako malo vremena za uigravanje sa ekipom i sticanje bilo kakve forme za početak sezone.

Dok sve to traje, Siti još nije poslao zvaničnu ponudu za Kejna. Prvi čovek Totenhema Danijel Levi zacepio je cenu od 180.000.000 evra, Siti ne bi dao više od 120.000.000, dok Kejn želi da poslovično tvrdi pregovarač u predsedničkoj fotelji ispoštuje dogovor koji su njih dvojica napravili još u maju i pusti ga da ode.

Čekamo, čekamo...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.