Navijači ne mogu da dočekaju, evo kada novo pojačanje stiže na Bridž!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači ne mogu da dočekaju, evo kada novo pojačanje stiže na "Bridž"!

Dileme nema, poznato i kada će sve biti gotovo.

"Plavci" u u januaru otkupili Kristijana Pulišića od Borusije Dortmund, ali su ga ostavili na "Signal Iduna Parku" do kraja sezone.

Nakon poraza od Arsenala postalo je jasno da će morati da se pojačaju do kraja zimskog prelaznog roka, a prvi će na "Bridž" stići novi napadač.

U pitanju je naravno Gonzalo Iguain, Argentinac je saopštio Milanu da želi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << London, "Rosoneri" će ga pustiti, a kao zamenu će angažovati Pjonteka iz Đenove.

Juve nema ništa protiv, "Pipita" će na pozajmicu u Čelsi do kraja sezone, nakon toga će "Plavci" moći da biraju da i da ga zadrže još godinu dana, ili da otkupe njegov ugovor od "Stare dame".

Engleski mediji prenose da bi Iguain u englesku prestonicu trebalo da stigne u utorak, kako bi utanačio sve detalje oko transfera.

To znači da će najkasnije u sredu Gonzalo Iguain biti promovisan kao novo pojačanje Čelsija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.