Najnovije informacije! Doživeo je moždani udar i pao u komu, evo kakvo je sada stanje Dušana Kojića!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnovije informacije! Doživeo je moždani udar i pao u komu, evo kakvo je sada stanje Dušana Kojića!

Dušan Kojić Koja (58), frontmen benda “Disciplina kičme”, doživeo je moždani udar u Velikoj Britaniji nakon čega su ga lekari uveli u indukovanu komu.
Sve se dogodilo krajem jula, a dobre vesti konačno stižu iz Londona. Prenela ih je putem Fejsbuka pevačica Slađana Milošević.
– NEŠTO LEPO…KONAČNO..Imamo predivne vesti iz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Londona! Naš kolega i prijatelj Koja – Disciplina kičme je povratio moć govora. Sve vas je pozdravio!!! Mislite pozitivno, šaljite dobre vibracije. Podržimo Koju da izdrži i u potpunosti ozdravi. Hvala Biljana Petrović na visegodisnjoj upornosti i borbi za naseg druga. Hvala svima koji su pokazali da im je stalo. Hej, ima nas još samo malo.


NESTO LEPO…KONACNO..Imamo predivne vesti iz Londona! Nas kolega i prijatelj Koja – Disciplina kicme je povratio moc…
Posted by Aleksandra Sladjana Milosevic on Friday, 13 September 2019

Dragi Kojo, šaljem ti čiste misli i dobre vibracije! – poručila je Slađana Milošević.
The post Najnovije informacije! Doživeo je moždani udar i pao u komu, evo kakvo je sada stanje Dušana Kojića! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.