Nađeno rešenje za Eriksena, iz Madrida dolazi miljenik pevaca!?

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno rešenje za Eriksena, iz Madrida dolazi miljenik "pevaca"!?

Oba igrača se nalaze u zadnjoj godini ugovora.

Sudbina Kristijana Eriksena je bila jedna od glavnih tema letnjeg prelaznog roka, ipak na kraju Danac je ostao u Totenhemu, ali deluje se da je selidba samo odložena. Real Madrid je bio spominjan kao jedan od klubova koji je zainteresovan za kreativca, ali Danijel Levi je bio tvrd pregovorač.

Španski mediji pišu o interesantnom poslu koji bi dva kluba mogli da izvedu. Naime, Luka Modrić se nalazi u zadnjoj godini ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i njegov kolega iz Londona. Navodno bi čelnici madridskog kluba ponudili Hrvata u zamenu za mlađeg Danca.

Modrić je igrao četiri sezone za londonske "pevce", navijači ne bi imali problema da vide osvajača Zlatne Lopte u svojim redovima još jednom. Razmena bi se isplatila za oba tima, Eriksen bi probudio sredinu Real Madrida dok bi Totenhem uspeo da zameni glavnog kreativca, sa kojim Poketino nema ideju šta da radi zbog njegovog statusa.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.