Na beogradskom aerodromu neprijavljen novi “roleks”

Izvor: RTS, 10.Jul.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na beogradskom aerodromu neprijavljen novi “roleks”

Carinici na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili su da putnica, Kanađanka iz Londona, unese u Srbiju sat marke "roleks", vredan više od sedamsto hiljada dinara, koji nije prijavila u pokušaju da izbegne uvozne dažbine, saopštila je Uprava carina.
Prekršaj je otkriven u zelenom kontrolnom prolazu namenjenom putnicima koji nemaju ništa da prijave, a kojim se uputila i Kanađanka.

Carinska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << službenica poslala je njen prtljag na kontrolu rentgenom, a detaljnim pregledom u kesi je pronađena prazna kutija ženskog sata "roleks".
Na pitanje gde se nalazi sat, putnica je odgovorila da je na njenoj ruci, a kada ju je carinska službenica zamolila da ga skine sa ruke, uočila je da se na njemu još nalazi zaštitna folija, što je potvrdilo sumnju da je sat nov.
U rancu putnice je otkriven i račun za sat, čija je vrednost veća od sedamsto hiljada dinara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

STAVILA NOVI ROLEKS NA RUKU I POKUŠALA DA PROĐE CARINU Kanađanka uhapšena na aerodrom sa satom vrednim SEDAM MILIONA

Izvor: Blic, 10.Jul.2018

Carinici na aerodromu „Nikola Tesla“ sprečili su da putnica, Kanađanka iz Londona, unese u Srbiju sat marke roleks, vrednan više od 7 miliona dinara, koji nije prijavila u pokušaju da izizbegne uvozne dažbine, saopštila je danas Uprava carina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.