NFL franšiza bi mogla da bude domaćin na stadionu Totenhema

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL franšiza bi mogla da bude domaćin na stadionu Totenhema

Klub američkog fudbala Oukland Rajdersi sledeće godine bi mogli utakmice na domaćem terenu da igraju na stadionu Totenhema.

Britanski "Dejli Mejl" objavio je informaciju da bi Rajdersi mogli da budu domaćini u Londonu i to na novom zdanju "Svetaca", vrednom skoro milijardu dolara.

Ova franšiza trenutno nema domaći stadion za sledeću sezonu jer im je istekao najam onog u Ouklendu koji su koristili poslednje 24 godine, dok će njihov novi dom u Las Vegasu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti gotov tek pred početak takmičenja u NFL 2020.

Osim Londona, postoji mogućnost da se produži ugovor sa stadionom u Ouklendu na još godinu dana, dok postoje i neke druge opcije za 2019.

Međuti njima su "AT&T park" u San Francisku, dom bejzbol kluba San Francisko Džajantsa, potom "Levi’s stadion" u Santa Klari na kojem domaće utakmice igraju San Francisko 49-ersi, kao i stadion "Qualcomm" u San Dijegu gde su do 2016. domaćini bili Los Anđeles Čardžersi.

Iz NFL lige su naveli da Rajdersi moraju da donesu odluku do februara, kako bi se napravio kalendar za predstojeću sezonu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.