Murinjo ćuti celo leto, a sada dobija odličnog napadača?!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2020, 18:02

Murinjo ćuti celo leto, a sada dobija odličnog napadača?!

Totenhem tih tokom celog leta, a onda...

Žoze Murinjo zna da mu je neophodan još jedan napadač, jer Hari Kejn ne može da igra sve utakmice tokom sezone, a sada se pojavila informacija da bi u London mogao da dođe - Arkadijuš Milik!

Napadač Napolija je na prodaju, ugovor mu ističe u junu i Aurelio De Laurentis želi da zaradi od njegove prodaje. Pominjali su se Juventus i Roma, ali u Torinu su birali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Luisa Suareza, dok Edin Džeko ne želi da napušta Rim, a uz to i De Laurentis uvek bira da ne pojačava rivale u Seriji A.

Ipak, ne sme da zaboravi da je sada preko puta Danijel Levi, verovatno najveća škrtica na fudbalskoj pijaci i da on sigurno neće platiti 40 miliona evra koliko traži De Laurentis.

Milik nema ništa protiv odlaska u London, naročito ga greje saradnja sa Murinjom, pa ostaje da vidimo kako će teći dalji pregovori.

Totenhem nema mnogo novca za kupovinu, stigao je Doerti iz Vulverhemptona, odbrana je i dalje bušna, jer nema zamene za Jana Vertongena, dok je Murinjo otpisao i Denija Rouza.

Zna se da mu je potreban i napadač, tako da će biti zanimljivo pratiti Totenhem do kraja prelaznog roka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sramno, ako je i od De Laurentisa, mnogo je!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2020, 11:57

Tvrdoglavost vlasnika Napolija je neverovatna...Sinoć je održan sastanak čelnika klubova koji učestvuju u Seriji A. Odmah po sastanku se pojavila spekulacija kako je jedan od vlasnika ili direktora bio pozitivan na COVID-19...Danas se i zna ko - to je bio Aurelio De Laurentis, predsednik Napolija...Sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.