Može li sa bivšim kapitenom i Barsinim promašajem Arsenal da napadne titulu?

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li sa bivšim kapitenom i Barsinim promašajem Arsenal da napadne titulu?

Englezi imaju konkretan plan.

Unai Emeri je sasvim dobro posložio ekipu Arsenala, nalaze se pri vrhu tabele i igraju odlično, ali retko ko veruje da može da ugrozi Siti, Liverpul pa i Čelsi koji se već sada izdvojili kao potencijalni favoriti za titulu.

Ipak, izgleda da u Londonu znaju šta im je potrebno pošto su iz španskih medija procurile informacije da je fudbaler Barselone Malkom velika želja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Tobždija".

Brazilcu prija život u Španiji, ali izgleda da su Katalonci pogrešili sa njim pošto je u dosadašnjem toku sezone odigrao svega 25 minuta takmičarskog fudbala pa pridošlica iz Bordoa želi da ode sa Kamp Noua već u januaru.

Pretpostavlja se da bi u pitanju bila pozajmica sa pravom otkupa, međutim Arsenal i dalje nije povukao prvi potez.

Ostrvski mediji javljaju da bi u klub mogao da se vrati i nekadašnji kapiten tima sa Etihada Sesk Fabregas pošto u nedavnom intervjuu nije odbacio takvu mogućnost.

"Arsenal će uvek biti u mom srcu, nikada ga neću zaboraviti i rado bih se vratio. Nikad se ne zna", ove Špančeve reči su mnogi shvatili kao poziv da se Arsenal bori za njega.

U prilog im ide i činjenica da Fabregasu na leto ističe ugovor sa Čelsijem,, te da je od januara slobodan da pregovara sa zainteresovanim stranama.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.