Montenegro erlajns opslužio više od 30 hiljada putnika za deset dana turističke sezone

Izvor: TangoSix.rs, 09.Avg.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montenegro erlajns opslužio više od 30 hiljada putnika za deset dana turističke sezone

U periodu od 28. jula do 7. avgusta Montenegro erlajns opslužio je 30.323 putnika na 333 leta sa popunjenošću putničke kabine od 79%, saopšteno je iz te avio-kompanije.
Kako navode, u redovnom saobraćaju prevezeno je 27.482 putnika sa 297 realizovanih letova i faktorom popunjenosti od 82%, a na tri destinacije ka Londonu, Dizeldorfu i Ljubljani taj faktor iznosio je i preko 90%.
– Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << rezultat predstavlja uspjeh ako se zna da je ostvaren sa optimizovanom flotom od pet aviona i to u periodu kada ka Crnoj Gori saobraća više od 80 redovnih, čarter i low-cost kompanija. – kažu iz Montenegro erlajnsa.



The post Montenegro erlajns opslužio više od 30 hiljada putnika za deset dana turističke sezone appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.