Medicinska sestra optužena na 14 godina zatvora zbog vudua

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medicinska sestra optužena na 14 godina zatvora zbog vudua

Londonska medicinska sestra Žozefin Ljamu (51) osuđena je danas u Birmingemu na 14 godina zatvora zato što je htela da prisili pet Nigerijki da rade kao prostitutke u Nemačkoj, nakon što im je prestrašila vudu obredima.

"Pokazali ste potpuni prezir prema dobrobiti tih žena. Niste ih smatrali ljudskim bićima, već robom koja vam donosi mnogo novca", rekao je sudija Ričard Bond Ijamuvoj, poznatoj i kao Madam Sandra.

Ona je uprkos skromnim primanjima medicinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sestre često putovala u inostranstvo i imala je veliku kuću u Beninu u Nigeriji, gde je zapošljavala i poslugu, prenosi "Indeks".

Žrtve je podvrgavala vudu obredima kako bi povećala svoju moć nad njima, a morale su da pojedu pileće srce i popiju krv sa crvima, navodi "Indeks".

"Žene bi mislile da će se njima ili njihovim porodicama dogoditi nešto loše ako ne bubu obavile svoje obaveze prema Ijamu ili pokušaju da pobegnu", prenosi portal.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UCENJIVALA ŽENE NA PROSTITUCIJU Medicinska sestra osuđena na 14 godina zatvora zbog VUDUA

Izvor: Blic, 05.Jul.2018, 00:13

Londonska medicinska sestra Žozefin Ljamu (51) osuđena je u Birmingemu na 14 godina zatvora zato što je htela da prisili pet Nigerijki da rade kao prostitutke u Nemačkoj, nakon što im je prestrašila vudu obredima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.